ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

Στο χορό του Ταμείου Αλληλοβοηθείας ( Αριστοτέλους 22 )

Απονομή τιμητικής πλακέτας στους Πρωτοπόρους

Ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος των Εργαζομένων και Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Ο.Α.Σ.Θ. κ. Αντώνιος Γκότσικας απονέμει στο Γ.Α. της ομάδας κ. Δημήτριο Θεμελή την τιμιητική πλακέτα.

Αθρόα η προσέλευση του κόσμου στο κέντρο "ΑΣΤΕΡΑΣ", όπου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Μαρτίου 2010, ο χορός του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Προσωπικού Ο.Α.Σ.Θ. & Κ.Τ.Ε.Λ. Ν. Θεσσαλονίκης, παρά το γεγονός ό,τι η απόσταση ήταν αρκετά μεγάλη.
Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους, οι βουλευτές κ.κ. Γκιουλέκας & Καράογλου από τη Ν.Δ. και ο κ. Καλαφάτης από το ΠΑΣΟΚ, ενώ από την οικογένεια του Ο.Α.Σ.Θ. παραβρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Χ. Βαβούτης, Κ. Λαμπάδας & Χαρ. Δράκος και ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος των Εργαζομένων & Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Ο.Α.Σ.Θ. κ. Αντώνιος Γκότσικας.
Σε πλήρη απαρτία, η ποδοσφαιρική ομάδα του Σ.Ε.Α.Σ.Θ. "ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ", η ομάδα των βετεράνων "ΦΙΛΙΑ" και η ομάδα Μπάσκετ, καταχειροκροτήθηκαν   από τους παραβρισκόμενους όταν τους απονεμηθήκαν οι τιμητικές πλακέτες.
Ο κ. Α. Γκότσικας απένειμε στο Γ. Α. των Πρωτοπόρων κ. Δημήτριο Θεμελή την τιμητική πλακέτα για τις συνεχείς διακρίσεις της ομάδας, ο οποίος στο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους ανθρώπους της Διοίκησης του Ταμείου, όχι μόνο για τη συγκεκριμένη βράβευση, αλλά για τη διαρκή έμπρακτη στήριξή τους, τόσο στους Πρωτοπόρους όσο και στους βετεράνους, στην ομάδα Μπάσκετ και γενικότερα στην κάθε αθλητική δραστηριότητα που προέρχεται από τους εργαζόμενους στον Ο.Α.Σ.Θ.
Στη συνέχεια, ο Γ.Α. παρέδωσε την πλακέτα στους πρωταθλητές και αναφερόμενος στον Πρόεδρο του Ταμείου κ. Σταύρο Ρόκκα, επισήμανε με νόημα ό,τι έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του, καλό θα ήταν, να ετοιμάσει από τώρα την επόμενη πλακέτα για τους Πρωτοπόρους.