ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Χωρίς το δημιουργό τους οι "Πρωτοπόροι"

Χωρίς το δημιουργό τους, οι "Πρωτοπόροι" θα συνεχίσουν τη νέα αγωνιστική ποδοσφαιρική σεζόν μετά την παραίτηση που υπέβαλλε στον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Εργαζομένων Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης κ. Δημήτριο Τσερμενίδη, ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας κ. Δημήτριος Θεμελής. Το πλήρες κείμενο της παραίτησης του Γ.Α. αναφέρει:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε

Όπως κάθε αρχή έχει ένα τέλος, έτσι και η 6χρονη παρουσία μου, στο τιμόνι της ποδοσφαιρικής ομάδας "ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ", έφτασε στο τέλος της, ευελπιστώντας ό,τι όλα αυτά τα χρόνια, η προσφορά μου από τη θέση του Γενικού Αρχηγού ήταν σημαντική και άκρως εποικοδομητική.
Με την άψογη συνεργασία των μελών του Δ.Σ. της ομάδας και ιδιαίτερα του έφορου Μόσχου Άγγου, καθώς και την υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών, οι "ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ" γνώρισαν στιγμές υψίστου κάλους, με τα τρόπαια που βρίσκονται στην τροπαιοθήκη τους να είναι η δικαίωση, καταμαρτυρώντας τον ανυπέρβλητο αγώνα που δώσαμε, ο καθένας από τη δική του πλευρά και πάντα όλοι μαζί.
Το γεγονός ό,τι αποχωρίζομαι τον μεγάλο μου "έρωτα" τους "ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ", δεν μπορεί να ανατρέψει την απόφασή μου, καθώς, σοβαροί οικογενειακοί λόγοι σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση του εργασιακού μου βίου και τη συνταξιοδότησή μου, με υποχρεώνουν να υποβάλλω την παραίτησή μου από το αξίωμα του Γ. Αρχηγού από τις 01.07.2011, αφού έχει ολοκληρωθεί η ποδοσφαιρική σεζόν 2010 – 2011 και έχουν εκλείψει οι υποχρεώσεις της ομάδας.
Είναι αλήθεια ό,τι για μένα, ήταν μεγάλη τιμή να βρίσκομαι στη θέση αυτή, γι αυτό και την υπηρέτησε με πολύ ζήλο και μεγάλο πάθος, αποκομίζοντας τις καλύτερες αναμνήσεις, που θα με συντροφεύουν σε όλη μου τη ζωή.
Είμαι πεπεισμένος ό,τι η απουσία μου, δεν θα σταθεί εμπόδιο για να συνεχισθεί η λαμπρή πορεία της ομάδας, καθώς υπάρχουν ικανότατα άτομα που μπορούν κάλλιστα να με αντικαταστήσουν. Το γεγονός ό,τι αφήνω πίσω μου τον κανονισμό λειτουργίας της ομάδας που δημιούργησα και έχοντας βάλει γερά θεμέλια σε μια ομάδα πρότυπο, δεν θα υπάρξει πρόβλημα συνέχισης του έργου μου.
Μετά την αποχώρησή μου, ο δεύτερος στην ιεραρχία του Δ.Σ. Έφορος κ. Μόσχος Άγγος, αναλαμβάνει προσωρινά τη θέση του Γενικού Αρχηγού, μέχρι να ορίσετε στο Δ.Σ. του Συνεταιρισμού το νέο Γενικό Αρχηγό.
Κλείνοντας, θέλω να σας τονίσω ιδιαίτερα ό,τι η απόφασή μου είναι οριστική και αμετάκλητη και πρέπει να είναι απολύτως σεβαστή και να γίνει αποδεκτή.
Τέλος, θέλω να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και να σας ευχαριστήσω για πολλοστή φορά για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, τη στήριξη που μας παρείχατε για να μπορούμε να προχωράμε πάντα μπροστά και γενικότερα για την άψογη συνεργασία μας.