ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΙ SUPER CAP 2006 - 2007

_

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ _____ 2
ΕΡΜΗΣ ___________ 0

Σε μορφή ιδιοκτησιακού καθεστώτος εξελίσσεται ο θεσμός του Super Cap αφού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ γίνονται κάτοχοι του τροπαίου.

Στο παιχνίδι της Παρασκευής 28 Σεπτεμβρίου 2007 στο γήπεδο PLANET η ομάδα του Ο.Α.Σ.Θ. επεκράτησε άνετα του ΕΡΜΗ με το σκορ 2 - 0.

Η ανωτερότητα των ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ αναδείχθηκε μόλις στο 11' λεπτό όταν από συνδυασμένη προσπάθεια ο ΝΑΝΟΣ "σέρβιρε" πάσα ακριβείας στον ΚΩΤΣΙΑ ο οποίος άφησε άναυδο τον αντίπαλο τερματοφύλακα γράφοντας το 1 - 0.

Στη συνέχεια και μέχρι το 36' του δεύτερου μέρους ο ΕΡΜΗΣ πάλευε μάταια να ανατρέψει το αποτέλεσμα αλλά ο ΜΑΪΔΗΣ είχε τον τελευταίο λόγο όταν με κεραυνοβόλο σουτ, σχεδόν από το κέντρο, "εκτέλεσε εν ψυχρό" τους ταξιτζήδες γράφοντας το τελικό 2 - 0.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

Οι "μαχητές" του Νίκου Χωλίδη ξεδίπλωσαν τις τεχνικές αρετές τους και επιβεβαίωσαν το αρχαίο ρητό "τα καλά κώπης κτώνται". Η προετοιμασία της ομάδας που συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς από τα τέλη Αυγούστου έφερε το πρώτο θετικό αποτέλεσμα.

Στο ζενίθ της απόδοσης του ο τερματοφύλακας ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, αλάνθαστη η αμυντική διάταξη ΑΓΓΟΣ - ΜΕΤΑΞΕΝΗΣ - ΓΕΡΟΘΑΝΑΣΗΣ - ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ, δημιουργικό κέντρο ΜΑΪΔΗΣ - ΠΟΥΡΖΙΤΙΔΗΣ - ΔΡΑΓΑΝΟΓΛΟΥ - ΜΗΝΤΣΙΟΣ, επιθετική αιχμή ΝΑΝΟΣ - ΚΩΤΣΙΑΣ - ΜΠΑΤΟΣ και εφεδρείες εξ ίσου εντυπωσιακές και υπολογίσιμες οι ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ εμπνέουν σιγουριά και υπόσχονται πολλά για το μέλλον.

ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

_ _

Στιγμιότυπα που θα μείνουν βαθειά χαραγμένα στις μνήμες όλων μας, μα περισσότερο στον αρχηγό της ομάδας Μόσχο Άγγο που του απονέμεται το τρόπαιο από τον Υπεύθυνο Αθλητικού Τομέα του Ε.Κ.Θ. κ. Σάββα Μωϋσίδη και το προπονητικό τιμ Ν. Χωλίδη - Βάϊου Ζέκκα να αισθάνονται περήφανοι για το έργο τους.

ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ Ο.Α.Σ.Θ. ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ

_ _

Δύο χρόνια ύπαρξης των ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ που καταγράφουν τέσσερις τίτλους στο ενεργητικό τους έκαναν περήφανους τον εργοδότη τους Ο.Α.Σ.Θ. και το Συνδικάτο τους.Το Δ. Σ. της ομάδας μετά το πέρας του αγώνα παρέθεσε δείπνο προς τιμή των παικτών της σε οικογενειακή ταβέρνα στη Θέρμη.

Πανευτυχείς ο Γενικός Γραμματέας του Συνδικάτου και Υπεύθυνος για την ποδοσφαιρική ομάδα κ. Κωνσταντίνος Αγγελούδης με τον Γενικό Αρχηγό κ. Δημήτριο Θεμελή πλαισιώνουν τον αρχηγό της ομάδας Μόσχο Άγγο με το δεύτερο συνεχόμενο τρόπαιο super cup.