ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ " ΜΙΛΑΝ "

_

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το τουρνουά ποδοσφαίρου MILAN JUNIOR CAMP που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ΑΘΛΟΡΓΑΝΩΣΗ της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης με τη στήριξη μεταξύ άλλων και του Ο.Α.Σ.Θ.

Το ειδικά εκπαιδευμένο προπονητικό τιμ της Μίλαν αποτελούμενο από μεγάλους αστέρες του Καμπιονάτο Mauro Artizone, Pauline Raffaele, Alessandro Maffei κ.α., βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να διδάξει την τεχνική του ποδοσφαίρου στις ακαδημίες μικρών παιδιών. Τα αποτελέσματα ήταν θετικά και η ικανοποίηση εμφανής στα πρόσωπα τόσο των μικρών αθλητών όσο και των γονιών τους.

 

 

_
_

Οι ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ δέχτηκαν πρόσκληση της αντιπροσωπίας της ΜΙΛΑΝ για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Απριλίου 2008 στο αθλητικό κέντρο ΛΟΛΑΣ στη Σουρωτή. Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της ΜΙΛΑΝ με σκορ 3-2 ύστερα από έναν εντυπωσιακό αγώνα που ικανοποίησε και τις δύο πλευρές καθώς πέρα από μια καλή προπόνηση ήταν και μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Οι Ιταλοί προπονητές μετά τη λήξη του αγώνα συνεχάρησαν τους ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ για την αγωνιστική τους εμφάνιση και ο αρχηγός τους απένειμε στον αρχηγό της ομάδας Μόσχο Άγγο αναμνηστικό κύπελλο που διέθεσε η ΑΘΛΟΡΓΑΝΩΣΗ τιμώντας ιδιαίτερα τον Ο.Α.Σ.Θ.

_