ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Η ΜΙΚΤΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Θ.

_

Στον τελικό που διεξήχθη την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2007 στο γήπεδο του Αθλητικού Πάρκου Ευόσμου την πρώτη θέση κατέλαβε επάξια η Μικτή του Ε.Κ.Θ. πετυχαίνοντας εντυπωσιακή νίκη με 4 - 0 επί της Μικτής του Ε.Κ. Αθήνας, η οποία πέρασε στον τελικό κερδίζοντας στα ημιτελικά την Μικτή του Ε.Κ. Λάρισας με 3 - 1.

 

_

Την "καλοκουρδισμένη μηχανή" του Νικ. Χωλίδη (ΑΓΓΟΣ, ΙΩΑΝΝΟΓΛΟΥ, ΜΕΤΑΞΕΝΗΣ, ΝΑΝΟΣ & ΠΟΥΡΖΙΤΙΔΗΣ) εκμεταλλεύτηκε αριστοτεχνικά με τη φανέλα της Μικτής του Ε.Κ.Θ. ο προπονητής της κ. Βάϊος Ζέκκας που κράτησε τον πρώτο πανελλήνιο τίτλο στην πόλη μας.

 

 

 

 

_ _

ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ

_

Η συμμετοχή των ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Εργαζομένων αποφασίσθηκε την τελευταία στιγμή μετά την αδυναμία προσέλευσης της Μικτής του Ε.Κ. Πάτρας.

Η έλλειψη πέντε βασικών παικτών που είχαν κληθεί στην Μικτή του Ε.Κ.Θ. μας προβλημάτισε αλλά θέλοντας να στηρίξουμε την προσπάθεια της διοργανώτριας αρχής στην ομαλή έκβαση του τουρνουά, αποδεχτήκαμε την συμμετοχή μας ως κυπελλούχοι καθώς η πρωταθλήτρια ομάδα ΕΡΜΗΣ δεν αποδέχτηκε την πρόταση.

Στην ημιτελική φάση, αποδεκατισμένοι οι ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ηττήθηκαν από την Μικτή του Ε.Κ.Θ. με 5 - 1 και στον μικρό τελικό με τη συμμετοχή όλων των παικτών κέρδισαν την Μικτή του Ε.Κ. Λάρισας με 2 - 1 και τους απονεμήθηκαν χάλκινα μετάλλια και το κύπελλο για την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

M.V.P. Ο ΑΓΓΟΣ

_

Μας έκανε περήφανους ο Έφορος και αρχηγός των ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ Μόσχος Άγγος καθώς ψηφίσθηκε ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του τουρνουά και του απονεμήθηκε το τρόπαιο M.V.P.