ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ

Πιτα

Ανεπανάληπτη επιτυχία σημείωσε ο αποκριάτικος χορός των ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ, που πραγματοποιήθηκε την Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008, στο κοσμικό κέντρο "ΔΙΟΝΥΣΟΣ" στα Διαβατά.

Η μεγάλη κοσμοσυρροή ήταν η μεγάλη έκπληξη και οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στους Σταθμάρχες και Ελεγκτές που συνέβαλαν τα μέγιστα στην διάθεση των προσκλήσεων, καθώς ο αριθμός ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών και δημιούργησε το κατάλληλο κλίμα για μια αξέχαστη βραδιά διασκέδασης με καλό φαγητό, άψογο σέρβις και εντυπωσιακό πρόγραμμα που κάλυψε όλα τα γούστα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντινομάρχης κ. Διονύσιος Ψωμιάδης, τα μέλη του Δ.Σ. του Ο.Α.Σ.Θ. κ.κ. Χρήστος Βαβούτης, Κωνσταντίνος Λαμπάδας, ο Πρόεδρος του Συνδικάτου κ. Δημήτριος Τσερμενίδης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του κ. Κατερίνα και μέλη της Διοίκησης, ο Πρόεδρος του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Εργατοϋπαλλήλων Ο.Α.Σ.Θ. και Αντιπρόεδρος του Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. κ. Παναγιώτης Κοτσαηλίδης και μέλη του συμβουλίου του, ο Πρόεδρος του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Ο.Α.Σ.Θ. και Κ.Τ.Ε.Λ. Ν. Θεσ/νίκης κ. Κωνσταντίνος Μπόμπορας και μέλη του συμβουλίου του.

Στην ομιλία του ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας κ. Δημήτριος Θεμελής αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, αυτούς που στηρίζουν οικονομικά την ομάδα και όσους πρόσφεραν δώρα για την λαχειοφόρο κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια, εξήρε την προσφορά των συναδέλφων κ. Κωνσταντίνου Πετρίδη για την βιντεοσκόπηση όλων των αγώνων της ομάδας και του κ. Στυλιανού Τσαμπάζη για τα ρεπορτάζ του στον αθλητικό έντυπο τύπο, καθώς και τις εταιρίες LINK ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Α.Ε. & 3Π ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ για τη φιλοξενία τους στο διαδίκτυο.

Πίτα

Η βραδιά επεφύλασσε μια έκπληξη για τους ποδοσφαιριστές και τις συζύγους τους, καθώς ο Γ.Α. κ. Δημήτριος Θεμελής ανακοίνωσε τη συμμετοχή της ομάδας στο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Ιουνίου 2008 στη Τσεχία.
Στο σύντομο χαιρετισμό που απεύθυνε ο κ. Χρήστος Βαβούτης (Φώτο), συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές και τη Διοίκηση για την εντυπωσιακή πορεία της ομάδας και ευχήθηκε υγεία και πάντα επιτυχίες, τόσο εντός Ελλάδας όσο και στην μελλοντική εκτός συνόρων διοργάνωση.