ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ

Πιτα

Παρουσία αντιπροσωπίας του Συνδικάτου και των Ταμείων Αλληλοβοηθείας οι "ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ" έκοψαν την πίτα τους την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008 στο κοσμικό κέντρο ΟΑΣΗ στα Διαβατά.

Την πίτα έκοψε ο Γενικός Γραμματέας του Συνδικάτου και υπεύθυνος για την ομάδα κ. Κωνσταντίνος Αγγελούδης ο οποίος πρωτίστως συνεχάρη τους παίκτες και τη Διοίκηση για τις κατακτήσεις τους επισημαίνοντας ότι η ποδοσφαιρική ομάδα του Συνδικάτου αποτελεί πρότυπο για τον εργασιακό χώρο και ευχήθηκε πάνω από όλα υγεία σε όλους και το 2008 να είναι η χρονιά του νταμπλ.

Στον χαιρετισμό τους οι κ.κ. Αντώνης Παναγιωτόπουλος, Σάββας Παπαδόπουλος και Ιωάννης Ντολίδης εκπρόσωποι των Ταμείων Αλληλοβοηθείας, αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα και δήλωσαν μεταξύ άλλων ότι παραμένουν στο πλευρό της σε ότι χρειασθεί.

Πίτα

Ο Πρόεδρος του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Εργατοϋπαλλήλων Ο.Α.Σ.Θ. και Αντιπρόεδρος του Συνδικάτου, κ. Παναγιώτης Κοτσαηλίδης συνεχάρη τους "ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ" για την κατάκτηση του κυπέλλου και του super cap και με τις θερμότερες ευχές για υγεία προσωπική και οικογενειακή, κάλυψε με ευγενική προσωπική χορηγία όλα τα έξοδα της εκδήλωσης.

2008

Τυχερός της βραδιάς, ο τερματοφύλακας της ομάδας Κώστας Μυρογιάννης που βρήκε το φλουρί και πήρε δώρο μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας, προσφορά της Διοίκησης και την χάρισε αμέσως με όλη του την αγάπη στην όμορφη σύντροφό του.

2008

Η ικανοποίηση όλων ήταν εμφανής καθώς η εκδήλωση ήταν πράγματι μια οικογενειακή γιορτή.

2008

Μετά από ένα καλό γεύμα ο χορός ήταν το αποκορύφωμα της βραδιάς και η ολοκλήρωση της απόλαυσης