ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΑΠΟΝΟΜΗ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΩΝ

Τραπέζι - Δροσιά

Έκλεισε ο κύκλος των κοινωνικών εκδηλώσεων για την ποδοσφαιρική σεζόν 2006-2007 με δείπνο που παρέθεσε το Δ.Σ. της ομάδας σε οικογενειακή ταβέρνα της πόλης μας την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2007.

Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στο προπονητικό τιμ, στους σκόρερ, στον συνάδελφο Στέλιο Τσαμπάζη, που κάλυψε δημοσιογραφικά την διετή πορεία της ομάδας και τους αποχωρούντες ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν την ποδοσφαιρική τους καριέρα στους "ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ".

Αναμφισβήτητα οι ποδοσφαιριστές που αποχωρούν οικειοθελώς έχουν προσθέσει στο ενεργητικό τους τρία τρόπαια (πρωτάθλημα, κύπελλο, super cup) τη διετία 2005-2007 και έχουν βάλει το δικό τους λιθαράκι στο μεγάλο οικοδόμημα που λέγεται "ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ" και τους τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι δίνουν την ευκαιρία σε νέους συναδέλφους-ποδοσφαιριστές να γράψουν και αυτοί με τη σειρά τους τη δική τους ιστορία.

Το Δ.Σ. ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά όλους τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές για την κατάκτηση του κυπέλλου και την εν γένει καλή πορεία της ομάδας και ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι, προσδοκώντας σε μια καλύτερη ποδοσφαιρική νέα χρονιά.

Απονομή

Ο Ταμίας της ομάδας κ. Γεώργιος Καλεντερίδης απονέμει στον προπονητή κ. Νίκο Χωλίδη τιμητική πλακέτα.

Απονομή

Ο Έφορος της ομάδας κ. Μόσχος Άγγος απονέμει στον βοηθό προπονητή κ. Βάϊο Ζέκκα τιμητική πλακέτα.

Απονομή

Ο Φροντιστής της ομάδας κ. Χαρίτων Κεφαλίδης απονέμει στον Ταμία και παράλληλα προπονητή τερματοφυλάκων κ. Γεώργιο Καλεντερίδη τιμητική πλακέτα.

Απονομή

Ο Φροντιστής της ομάδας κ. Χαρίτων Κεφαλίδης απονέμει στον σκόρερ Θεόδωρο Μήντσιο τιμητική πλακέτα.

Απονομή

Ταμίας της ομάδας κ. Γεώργιος Καλεντερίδης απονέμει στον σκόρερ Γεώργιο Νάνο τιμητική πλακέτα.

Απονομή

Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας κ. Δημήτριος Θεμελής απονέμει στον συνάδελφο και δημοσιογράφο κ. Στέλιο Τσαμπάζη τιμητική πλακέτα.

Απονομή

Ο Γ. Α. της ομάδας σε αναμνηστική φωτογραφία με τους τέσσερις από τους έξι αποχωρούντες. Από αριστερά προς τα δεξιά Χρήστος Αντωνίου, Δημήτριος Καρατζώλης, Ηλίας Χαρίτος, Ιωάννης Καραγεωργούδης και οι δικαιολογημένα απουσιάζοντες Γεώργιος Καρακώτας και Αναστάσιος Χατζηαγόρου.

Απονομή

Συγκινητική η στιγμή που ο Γιάννης Καραγεωργούδης δίνει στον Γ.Α. την εικόνα του Χριστού συνοδευόμενη από ένα μπουκέτο λουλούδια και την ευχή να χαρίζει σε όλους υγεία η Χάρη του.

_

Μήντσιος και Νάνος το αχτύπητο δίδυμο που έφτασαν μαζί στην κορυφή των σκόρερ και μας χάρισαν ευχάριστες στιγμές στη χρονιά που πέρασε. Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και να μας προσφέρουν νικηφόρα αποτελέσματα.