ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ - 2007

__

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2007, στην οικογενειακή ταβέρνα "Η ΔΡΟΣΙΑ" στις Συκιές, οι "ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ" έκοψαν την πίτα για το έτος 2007 στο πλαίσιο των κοινωνικών εκδηλώσεων της ομάδας, παρουσία των μελών του Δ.Σ. του Ο.Α.Σ.Θ. κ.κ. Αντωνίου Χατζημπαλιώτη & Κωνσταντίνου Λαμπάδα, του Διευθυντή Συντηρήσεως κ. Κωνσταντίνου Τριχάκη, του Γιατρού Εργασίας κ. Νικολάου Αναστασιάδη, του αναπληρωτή εκπροσώπου του Συνδικάτου κ. Αντωνίου Γκότσικα, του Προέδρου του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Εργατοϋπαλλήλων Ο.Α.Σ.Θ. και Αντιπροέδρου του Συνδικάτου κ. Παναγιώτη Κοτσαηλίδη, του Προέδρου και Αντιπροέδρου του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Ο.Α.Σ.Θ. & ΚΤΕΛ Ν. Θεσ/νίκης κ.κ. Κωνσταντίνου Μπόμπορα & Βασίλη Πισιώτη, του Υπεύθυνου Αθλητικού Τομέα Ε.Κ.Θ. κ. Σάββα Μωϋσίδη και του επίτιμου μέλους της ομάδας κ. Γεωργίου Αυγουστίδη.

__

Το μέλος του Δ.Σ. του Ο.Α.Σ.Θ. κ. Αντώνιος Χατζημπαλιώτης μετά τις εγκάρδιες ευχές και τα καλά του λόγια, κόβει πρώτος την πίτα των "ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ"

__

Τυχερός της βραδιάς στη πίτα των καλεσμένων, ανεδείχθη το μέλος του Δ.Σ. του Ο.Α.Σ.Θ. κ. Κωνσταντίνος Λαμπάδας τη στιγμή που παραλαμβάνει αναμνηστική πλακέτα της ομάδας από τον Γενικό Αρχηγό κ. Δημήτριο Θεμελή, ανταποδίδοντας μαζί με τις ευχές τα εύσημα για την οργάνωση.

__

Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας συγχαίρει το επίτιμο μέλος των "ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ" κ. Γιώργο Αυγουστίδη καθώς ήταν ο τυχερός στην πίτα των παικτών.

__

Δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση της η σύζυγος του κ. Αυγουστίδη τη στιγμή που παραλαμβάνει από τον Έφορο της ομάδας κ. Μόσχο Άγγο το δώρο που ήταν μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

__

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με εκλεκτό φαγητό άφθονο κρασί και γλέντι μέχρι "τελικής πτώσης".