ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ 2007

_

Μεγάληεπιτυχία σημείωσε ο χορός των "ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ" με ικανοποιητική τη συμμετοχή του κόσμου, που πραγματοποιήθηκε την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2007 στο κοσμικό κέντρο "ΔΙΟΝΥΣΟΣ" στα Διαβατά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. του Ο.Α.Σ.Θ., κ.κ. Κωνσταντίνος Λαμπάδας, Χρήστος Βαβούτης, ο Γενικός Διευθυντής του Ο.Α.Σ.Θ. κ. Ιωάννης Τσούφης, το μέλος του Δ.Σ. του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού "Ο ΗΡΑΚΛΗΣ" και επίσημου χορηγού της ομάδας κ. Κωνσταντίνος Αλεξίου, σύσσωμο το Δ.Σ. του Συνδικάτου Εργαζομένων, ο Πρόεδρος και Γ. Γραμματέας του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Εργατοϋπαλλήλων Ο.Α.Σ.Θ. κ.κ. Παναγιώτης Κοτσαηλίδης και Αντώνιος Παναγιωτόπουλος, ο φυσιθεραπευτής της ομάδας κ. Ιωάννης Ατματζίδης, το επίτιμο μέλος κ. Γεώργιος Αυγουστίδης, η τεχνική ηγεσία και όλοι οι ποδοσφαιριστές συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους.

Το ξεφάντωμα κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και η ικανοποίηση ήταν έκδηλη στα πρόσωπα των παρευρισκομένων οι οποίοι απόλαυσαν εκλεκτό φαγητό, πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και  εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για την οργάνωση της εκδήλωσης.

Το Δ.Σ. της ομάδας ευχαριστεί θερμά όσους τίμησαν με την παρουσία τους και βοήθησαν με τον τρόπο τους στην επιτυχία του ετήσιου χορού μας, αποδεικνύοντας έτσι την αγάπη τους για τους "ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ"..