ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Με λαμπρότητα τελέστηκε ο αγιασμός της ομάδας την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2006 στο γήπεδο PLANET πριν την προγραμματισμένη προπόνηση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος του Συνδικάτου κ. Δημήτριος Τσερμενίδης και το μέλος του Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνος Τσαλταμπάσης, τα μέλη του Δ.Σ. του Ο.Α.Σ.Θ. κ.κ. Νικόλαος Πετρόγιαννης, Κωνσταντίνος Λαμπάδας, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Αυτοκινητιστών "Ο ΗΡΑΚΛΗΣ" κ.κ. Θεοχάρης Μαυρομμάτης, Νικόλαος Μπακιρτζής και το μέλος του Δ.Σ. του Ταμείου Αλληλοβοηθείας κ. Αβραάμ Κυριακίδης.

_

Στο σύντομο χαιρετισμό των επισήμων στο τέλος της εκδήλωσης, ειπώθηκαν κολακευτικά λόγια για την οργάνωση και την μεγάλη επιτυχία της ομάδας στο περσινό πρωτάθλημα και μαζί με τις ευχές τους για υγεία και μεγάλες επιτυχίες, έδωσαν την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν να στηρίζουν την προσπάθεια των "ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ" με κάθε τρόπο για την επίτευξη των υψηλών και φέτος στόχων.

Το Δ.Σ. της ομάδας μετά τον αγιασμό, παρέθεσε δεξίωση στους καλεσμένους και στους ποδοσφαιριστές στο τέλος της προπόνησης στην αίθουσα του γηπέδου.