ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΤΣΕΧΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Τραπέζι - Δροσιά

Ολοκληρώθηκε η ποδοσφαιρική χρονιά για τους ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ με την εκδρομή που πραγματοποίησαν στην Τσεχία από 26 Ιουνίου μέχρι 2 Ιουλίου 2008.

Η Διοίκηση της ομάδας υλοποίησε την υπόσχεσή της και στο πλαίσιο των κοινωνικών εκδηλώσεων οργάνωσε την εκδρομή η οποία συμπεριελάμβανε όχι μόνο αθλητική δραστηριότητα αλλά και ψυχαγωγική, καθώς συμμετείχαν και οι γυναίκες των ποδοσφαιριστών.

 

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα των αγώνων :
1. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ - OSTRAVA  1 - 1 ( 2 - 1 ) πέναλτι
2. BRNO             - KRNOV      1 - 1 ( 1 - 2 ) πέναλτι
3. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ - BRNO        0 - 1
4. OSTRAVA      - KRNOV     4 - 0
5.
ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ - KRNOV     2 - 2 ( 1 - 2 ) πέναλτι
6. OSTRAVA      - BRNO        0 - 1

Η τελική κατάταξη στη βαθμολογία :
1. BRNO                7
2. OSTRAVA       
 4
3. KRNOV            
  4
4.
ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ    3

Το Δ.Σ. ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά όλους τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές για την κατάκτηση του κυπέλλου και την εν γένει καλή πορεία της ομάδας και ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι, προσδοκώντας σε μια καλύτερη ποδοσφαιρική νέα χρονιά.

Απονομή

Πρώτος σταθμός, η καταπράσινη Οστράβα όπου διεξήχθη το τουρνουά ποδοσφαίρου, στο οποίο συμμετείχε η ποδοσφαιρική ομάδα των εργαζομένων στον Ο.Α.Σ.Θ. ως μόνη εκπρόσωπος της Ελλάδος.

Η αποχή δύο ομάδων, από Γερμανία και Ουγγαρία, ήταν η αφορμή να αλλάξουν οι διοργανωτές το πρόγραμμα του τουρνουά και από δύο αρχικά ημέρες που ήταν προγραμματισμένα να γίνουν οι αγώνες, έγιναν σε μία από τις 09:00' μέχρι τις 16:00'.

Φοβερά εξοντωτικό το πρόγραμμα για όλες τις ομάδες, πολύ δε περισσότερο για τους ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ που την προηγούμενη ημέρα είχαν καταπονηθεί από το ταξίδι Θεσ/νίκη - Πράγα - Οστράβα, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ομάδες που ήταν η μία από την Οστράβα και οι άλλες δύο από γειτονικές πόλεις.

Παρ όλα ταύτα οι ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις και στα τρία παιχνίδια αλλά η ατυχία και η διαιτησία τους στέρησαν μια από τις τρείς πρώτες θέσεις της τελικής κατάταξης.

Οι ομάδες που συμμετείχαν :
1. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ
2. OSTRAVA
3. BRNO
4. KRNOV

ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

Απονομή

Στην Οστράβα η αποστολή της ομάδας παρέμεινε δύο ημέρες στο ξενοδοχείο IMPERIAL και είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008 τη συναυλία που έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας για τη συμπλήρωση των 60 χρόνων του πρώτου Έλληνα μετανάστη στη Τσεχία.

Εντυπωσιακή η παρουσία του 'Έλληνα τραγουδιστή και εξίσου εντυπωσιακή η προσέλευση του κόσμου που πλημμύρισε το γήπεδο και έζησε έντονα το ελληνικό ρεπερτόριο του μεγάλου τροβαδούρου.

Απονομή

Την επόμενη ημέρα Σάββατο 28 Ιουνίου 2008, η ελληνική ομογένεια διοργάνωσε στον τεράστιο χώρο του θεάτρου της πόλης την Ελληνική λαϊκή βραδιά από την οποία δεν έλειψαν φυσικά οι ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ, που διασκέδασαν με τη ψυχή τους και ξεχώρισαν καθώς παρέδωσαν μαθήματα λαϊκού χορού και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

Απονομή

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Γιώργου Νάνου (επάνω) και το τσιφτετέλι του Μαϊδη (κάτω) υπό το βλέμμα και τα παλαμάκια των συμπαικτών τους είναι δύο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της όμορφης βραδιάς που έζησαν οι Πρωτοπόροι και θύμιζε Ελλάδα.

Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΡΑΓΑ ΚΑΙ ΤΟ KARLOVY VARY

Απονομή

Δεύτερος σταθμός της εκδρομής, η πανέμορφη πόλη της Πράγας. Η αποστολή διέμεινε στο ξενοδοχείο PARK στο κέντρο της πόλης και ακολούθησε το πρόγραμμα που είχε ξενάγηση στα αξιοθέατα της πόλης και ελεύθερο χρόνο για την αγορά και διασκέδαση.

Στη φωτογραφία, το μοναδικό αστρικό ρολόι στον κόσμο που δεσπόζει στην πλατεία της Πράγας.

Απονομή

Το πρόγραμμα συμπεριελάμβανε και ημερήσια εκδρομή στο KARLOVY VARY την λουτρόπολη της Πράγας. Μεγάλος τουριστικός προορισμός καθώς την επισκέπτονται μεγάλες προσωπικότητες της πολιτικής και του θεάματος.

Απονομή

Το καζίνο ROYAL (επάνω) και το πολυτελέστατο ξενοδοχείο GRAND HOTEL PYPP (κάτω).

 

 

 

 

Η ικανοποίηση ήταν έκδηλη στα πρόσωπα όλων και εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια από παίκτες και συζύγους. Η Διοίκηση της ομάδας αισθάνεται περήφανη, γιατί μπόρεσε να πραγματοποιήσει την εκδρομή αυτή, με δικά της έξοδα για όλους, ως ανταμοιβή των προσπαθειών των ποδοσφαιριστών και πιστεύει ότι πέρα από μια ποδοσφαιρική ομάδα είναι και μια οικογένεια.