ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΤΟΛΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

_

Με τις καλύτερες εντυπώσεις και τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις επέστρεψαν οι "ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ" από τις ολιγοήμερες διακοπές τους στο Τολό ( 23-29/6/2006 ).

Στο πανέμορφο παραθαλάσσιο θέρετρο του νομού Αργολίδας, οι ποδοσφαιριστές συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους έζησαν αξέχαστες στιγμές απολαμβάνοντας το μαγευτικό τοπίο, την θάλασσα, τον ήλιο και το καλό φαγητό.

Εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία, πραγματοποίησαν ημερήσια κρουαζιέρα στα νησιά Ύδρα και Σπέτσες και επισκέφθηκαν το Σπήλαιο του Δυρού, την Μονεμβασιά και την Επίδαυρο.

 

_

Χαρακτηριστικό των διακοπών η ηρεμία, η χαλάρωση και η ξεκούραση μετά από μια ποδοσφαιρική χρονιά δύσκολη, γεμάτη άγχος, αγωνία και την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν παίκτες, προπονητές και Διοίκηση για την επίτευξη των υψηλών στόχων.

Το Δ.Σ. της ομάδας σε εκδήλωση που πραγματοποίησε την τελευταία ημέρα, τίμησε τον Προπονητή κ. Δημήτριο Καρατζώλη και τους βοηθούς του κ.κ. Βάϊο Ζέκκα και Κυριάκο Ναρχατονίδη, για τη συμμετοχή τους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος 2005 - 2006 και του τροπαίου SUPER CUP 2006, απονέμοντας στον καθένα χωριστά αναμνηστική πλακέτα.

Οι διακοπές των ποδοσφαιριστών, που προβλέπονται στον κανονισμό της ομάδας, ήταν τυπικά το κλείσιμο της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου που επισφραγίσθηκε με την ενότητα και το δέσιμο της ποδοσφαιρικής "οικογένειας" με την υπόσχεση, για μια καινούργια ποδοσφαιρική σαιζόν γεμάτη συγκινήσεις, πολλές εκπλήξεις και σαφώς καλύτερη από αυτή που πέρασε.