ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στην τεχνική ηγεσία ο Νίκος Χωλίδης

Επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στις τάξεις των "ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ" ο κ. Νίκος Χωλίδης για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2012 – 2013.
Η Διοίκηση της ομάδας, μεταξύ υποψηφίων που εξέφρασαν την επιθυμία να αναλάβουν τη θέση του προπονητή, επέλεξε τον κ. Ν. Χωλίδη για τις πλούσιες ποδοσφαιρικές γνώσεις και το ξεχωριστό προπονητικό του ταλέντο.
Εκτιμάται ό,τι η αγάπη του για την ομάδα και το πάθος που τον διακρίνει θα είναι τα όπλα με τα οποία θα οδηγήσει τους "ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ" σε νέες κατακτήσεις τροπαίων.

Αναμφισβήτητα, η επιλογή του νέου τεχνικού θεωρείται σωστή και το σημαντικότερο είναι ό,τι έγινε θετικά αποδεκτή από τον κύκλο των ποδοσφαιριστών, γεγονός που σηματοδοτεί μια ακόμη πετυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά.
Ο απερχόμενος προπονητής κ. Βάϊος Ζέκκας δέχτηκε να παραμείνει κοντά στην ομάδα και μάλιστα να συμβάλει όσο μπορεί καλύτερα στο έργο του κ. Χωλίδη από τη θέση του βοηθού.
Ευχή όλων, η νέα ποδοσφαιρική χρονιά, όπως και οι προηγούμενες, να είναι εντυπωσιακή με κατάληξη την επίτευξη των στόχων.