ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο Κώστας Φιλιππίδης

Την τεχνική ηγεσία των ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ ανέλαβε από τις 14 Σεπτεμβρίου 2010 για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2010 – 2011 ο Κώστας Φιλιππίδης.
Η φιλία μεταξύ των δύο ανδρών ήταν η αφορμή για τη συνεργασία του 57χρονου τεχνικού με την ομάδα των εργαζομένων στον Ο.Α.Σ.Θ. παρά το γεγονός ότι κοουτσάρει την ομάδα Νίκη Νεοχωρούδας (Α΄Κατηγορία).
Ο Κώστας Φιλιππίδης δέχτηκε πρόθυμα την πρόταση του Γενικού Αρχηγού Δημητρίου Θεμελή, που εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. της ομάδας, να αναλάβει προπονητής στους Πρωτοπόρους καθώς γνωρίζει πολύ καλά τους ποδοσφαιριστές και προπάντων έχει ιδία αντίληψη για το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί και την οργάνωση που υπάρχει.
Στην πρώτη επίσημη προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Planet, έγινε η παρουσίαση του νέου προπονητή από τον Γ.Α. στους παίκτες και ταυτόχρονα η ανάληψη των καθηκόντων του.
Μετά το πέρας της προπόνησης, ο νέος προπονητής δήλωσε:
"Είμαι πολύ ευτυχής και αισθάνομαι υπερήφανος που μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω σε μια ομάδα που εκπροσωπεί το μεγαλύτερο Συνδικάτο Εργαζομένων στη Βόρεια Ελλάδα και κατ επέκταση τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.
Πιστεύω ό,τι όμοια της δεν υπάρχει στον εργασιακό χώρο και δέχτηκα πράγματι, με μεγάλη μου χαρά, την πρόταση του Γενικού Αρχηγού και φίλου Δημητρίου Θεμελή, να αναλάβω καθήκοντα προπονητή των Πρωτοπόρων, γιατί πέρα από την άριστη οργάνωση από πλευράς Διοίκησης, υπάρχει πολύ καλό έμψυχο υλικό που έχει τη δυνατότητα να κάνει θαύματα.
Ήδη, έγινε αντιληπτό από την πρώτη προπόνηση ό,τι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας είχε επιτυχία, καθώς βρήκα τους παίκτες σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και πρόθυμους να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.
Με τιμά το γεγονός ό,τι θα δουλέψω στους Πρωτοπόρους και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Διοίκησης της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο άτομό μου και υπόσχομαι να φέρω σε πέρας με επιτυχία την αποστολή μου με λίγα λόγια και πολύ δουλειά".