ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΒΑΪΟΣ ΖΕΚΚΑΣ

_

Το Δ.Σ. της ομάδας εκτιμώντας το έργο του, αποφάσισε ομόφωνα την παραμονή του κ. Βάϊου Ζέκκα στη θέση του προπονητή για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2008-2009. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι ποδοσφαιριστές με επιστολή τους προς τη Διοίκηση της ομάδας, εξέφρασαν την επιθυμία να συνεχίσουν κάτω από τις οδηγίες του προπονητή τους.

Βοηθός προπονητή επελέγη ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Πρωτοπόρων κ. Απόστολος Πέτκος.

Το προπονητικό τιμ δεσμεύτηκε να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο το έμψυχο υλικό έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

 

 

ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Νέο πρόσωπο συμμετέχει στη Διοίκηση της ομάδας μετά την αποχώρηση του κ. Χάρη Κεφαλίδη. Ο απερχόμενος υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Φροντιστή καθώς οι υποχρεώσεις του δεν του επιτρέπουν να ασκήσει πλέον τα καθήκοντα του. Παραμένει στις τάξεις των Πρωτοπόρων ως ποδοσφαιριστής και τη θέση του Φροντιστή τοποθετήθηκε ο κ. Χαράλαμπος Μουρατίδης.

Η παρουσία του κ. Χάρη Κεφαλίδη στη θέση του Φροντιστή τα δύο τελευταία χρόνια ήταν εξαιρετικά σημαντική και αξιοζήλευτη. Άψογος στην εκτέλεση των καθηκόντων του και με πρωτοποριακές ιδέες στην αρμοδιότητα του εντυπωσίασε και ικανοποίησε Διοίκηση και παίκτες.

Ο αρχηγός της ομάδας Μόσχος Άγγος μετέφερε τις ευχαριστίες όλων των ποδοσφαιριστών στον απερχόμενο Φροντιστή και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης εξέφρασαν τη λύπη τους για την αποχώρηση του και τον ευχαρίστησαν για το ζήλο που επέδειξε στα καθήκοντά του, την αγάπη του για την ομάδα και την άριστη συνεργασία ως μέλος του Δ.Σ