ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ 2007 - 2008

_

Παραμένει για την επόμενη χρονιά στο τιμόνι των "ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ" ο προπονητής κ. Νικ. Χωλίδης.

Το Δ.Σ. της ομάδας εκτιμώντας τη δουλειά του, αποφάσισε ομόφωνα την παραμονή του στη θέση του προπονητή για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2007-2008. Με πρωταρχικό μέλημα την αλλαγή κλίματος στην ομάδα και με νέο προφίλ, o κ. Νικ. Χωλίδης δεσμεύτηκε ότι δεν θα επαναληφτούν τα λάθη του παρελθόντος, καθώς το πάθος του που ομολογουμένως πολλές φορές ξεπέρασε τα όρια, γι αυτό αλλάζει σελίδα και υπόσχεται ότι θα είναι ο δημιουργός της ομάδας μοντέλο που θα γράψει την δική της ιστορία.

Η Διοίκηση εξέφρασε την ικανοποίησή της και ανανέωσε την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό του δίνοντας του την μοναδική ευκαιρία να κάνει πράξη τα λόγια του καθώς πιστεύει ότι υπάρχει η βούληση από τους ποδοσφαιριστές να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή.

_

Παραμένει στη θέση του βοηθού προπονητή ο κ. Βάϊος Ζέκκας που επιφορτίζεται με ένα ακόμη σημαντικό ρόλο.

Η Διοίκηση του ανέθεσε καθήκοντα προπονητή τερματοφυλάκων καθώς ο μέχρι πρότινος προπονητής τερματοφυλάκων κ. Γεώργιος Καλεντερίδης θα ασκεί μόνο τα καθήκοντά του ως Ταμίας.

Απόλυτα ικανοποιημένος για τα νέα του καθήκοντα ο κ. Βάϊος Ζέκκας ευχαρίστησε τη Διοίκηση και υποσχέθηκε ότι η νέα χρονιά θα είναι η χρονιά των μεγάλων επιτυχιών. Η Διοίκηση έχοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του είναι αισιόδοξη ότι η επιλογή του προπονητικού τιμ θα φέρει μόνο θετικά αποτελέσματα αρκεί οι ποδοσφαιριστές να ενστερνιστούν την προσπάθεια αυτή.