ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΙΑΝΗ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ

_

Σε υψόμετρο 1250 μ. και σε απόσταση 13 χλμ. από τη γραφική και φιλόξενη πόλη της Νάουσας, το ξενοδοχείο "Naoussa", φιλοξένησε την αποστολή των ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ που πραγματοποίησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Με εμφανή τα σημάδια της κόπωσης, αλλά βαθειά χαραγμένη στη ψυχή τους την ικανοποίηση, επέστρεψαν από την Κουτσούφλιανη οι ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ αφού ολοκλήρωσαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας από 25 μέχρι 31 Αυγούστου 2007.

Ο προπονητής κ. Νικ. Χωλίδης εκμεταλλεύτηκε το χρόνο  να εφαρμόσει πλήρως το πρόγραμμά του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Oι πλέον κατάλληλες κλιματολογικές συνθήκες έχουν καταστήσει την περιοχή, όπου βρίσκεται το Hotel Naoussa, ιδανικό προπονητικό κέντρο μικρών και μεγάλων ποδοσφαιρικών ομάδων. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις άθλησης, αναψυχής και ξεκούρασης πρόσφεραν στους ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ώρες ψυχικής ευφορίας.

_ _ _

Χαρακτηριστικό και αξιοσημείωτο το πολύ καλό οικογενειακό κλίμα που επεκράτησε όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στον ελεύθερο χρόνο.

Στιγμές πραγματικά πανέμορφες έζησαν οι ποδοσφαιριστές καθώς μπορούσε να διακρίνει κανείς στα πρόπωπά τους την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση είτε στην ώρα του φαγητού είτε στην ώρα του καφέ, ακόμη και στην ώρα του ποδοβόλεϊ μετά από μια κουραστική προπόνηση.

Αστείρευτη ενέργεια ξεχείλιζε καθημερινά από τους παίκτες καθώς η πολύ καλή ψυχολογική τους κατάσταση ορισμένες φορές εκφράσθηκε με την επιθυμία για περισσότερη ώρα προπόνησης.

_ _

Οισυνεχείς εναλλαγές του προγράμματος προπόνησης κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των ποδοσφαιριστών από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ημέρα που έδειξαν πάθος και ζήλο για δουλειά γιατί αναγνωρίζουν την προσπάθεια που γίνεται από πλευράς Διοίκησης για την ομάδα.

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

_ _

"Μαρτύρησαν" τελικά οι τερματοφύλακες από τον προπονητή κ. Βάϊο Ζέκκα γιατί ακολούθησαν και ατομική προπόνηση, αλλά το τελικό αποτέλεσμα ικανοποίησε αφάνταστα και τις δύο πλευρές.

< Εντυπωσίασε με την αποτελεσματικότητα ο ποιό νεαρός σε ηλικία  Κώστας Μυρογιάννης,  καθώς απέδειξε ότι διαθέτει εξαιρετικά προσόντα και θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος αφού ξεπέρασε οριστικά τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Στιγμιότυπο από τη συζήτηση Διοίκησης και προπονητών μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η Διοίκηση δια του Γ.Α. εξέφρασε την ικανοποίησή της για την προετοιμασία σε ότι αφορά το πρόγραμμα που εφαρμόσθηκε και τη στάση των προπονητών απέναντι στους ποδοσφαιριστές και το αντίθετο. Εάν η συνύπαρξη των στοιχείων αυτών διατηρηθούν καθ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος είναι βέβαιο ότι η ομάδα μας θα διακριθεί για μια ακόμη φορά κατακτώντας γιατί όχι, όλους τους τίτλους.

_

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Sε δήλωσή του ο προπονητής κ. Νικ. Χωλίδης ευχαρίστησε τη Διοίκηση της ομάδος και το Συνδικάτο για τη δυνατότητα που του παρέχεται καθώς έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Tο πολύ καλό κλίμα που υπήρχε καθώς και η διάθεση των παικτών έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Το δεύτερο στάδιο θα συνεχισθεί στη πόλη μας στους ίδιους ρυθμούς για να είμαστε πανέτοιμοι για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.