ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

Πρωταθλητές και τροπαιούχοι Super Cup 2005 - 2006


Δύο τίτλους στον πρώτο χρόνο

Έπεσε η αυλαία του Εργατικού Πρωταθλήματος 2005 - 2006 και το Ε.Κ.Θ. ως διοργανώτρια αρχή πραγματοποίησε την Κυριακή 28 Μαΐου 2006 και ώρα 18:00' στο γήπεδο ( PLANET ), την γιορτή απονομής των τροπαίων.
Πριν την απονομή, διεξήχθη όπως συνηθίζεται, ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της πρωταθλήτριας ομάδας των εργαζομένων στον Ο.Α.Σ.Θ. "ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ" και της αντίστοιχης κυπελλούχου ομάδας των ΕΛ.ΤΑ. για το SUPER CUP.
Ο αγώνας ήταν εντυπωσιακός με τις δύο ομάδες να παλεύουν μέσα σε αθλητικά πλαίσια μέχρι την τελευταία στιγμή για την κατάκτηση του μεγάλου τίτλου.
Σαφώς καλύτερη η ομάδα του Ο.Α.Σ.Θ., επεκράτησε με τελικό σκορ 1 - 0 με γκολ του αρχηγού της ομάδας ΧΑΡΙΤΟΥ, ύστερα από πάσα ακριβείας του μεγάλου ηγέτη ΜΗΝΤΣΙΟΥ.

Απονομή τροπαίων στους super πρωταθλητές

Οι super Πρωταθλητές αποθεώθηκαν από τους παρευρισκόμενους μετά τη λήξη του αγώνα και δέχτηκαν τα θερμά συγχαρητήρια των υπευθύνων του Ε.Κ.Θ. για την μεγάλη τους επιτυχία.
Ο πρώτος αρχηγός της ομάδας Ηλίας Χαρίτος έκανε το όνειρο ζωής πραγματικότητα.

 

 

Περισσεύουν τα χαμόγελα από τους αναπληρωματικούς αρχηγούς Τάσο Ιωάννογλου και Μόσχο Άγγο τη στιγμή της παραλαβής του τρόπαιου από τον Πρόεδρο του Ε.Κ.Θ. κ. Νικόλαο Γιαννόπουλο.
Διπλή επιτυχία μέσα σε ένα χρόνο. Φανταστικό !!!!!!