ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

Πρωτάθλημα 2011 - 2012


ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗ 4η

Η επίτευξη του πρώτου τέρματος που ανοίγει το δρόμο της επιτυχίας Για τέταρτη συνεχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά, οι "ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ" διατήρησαν το στέμμα του πρωταθλητή πετυχαίνοντας την μεγάλη ανατροπή στην έδρα τους την τελευταία αγωνιστική.
Η φιλοξενούμενη ομάδα των ΕΛ.ΤΑ., μετά τη νίκη της στον πρώτο γύρο με σκορ 5-4, παρέμεινε  πρωτοπόρος στο βαθμολογικό πίνακα μέχρι τη στιγμή που δέχτηκε σφοδρό σοκ από τους "ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ" χάνοντας με σκορ 2-0, την Παρασκευή 25 Μαΐου 2012 στο γήπεδο Μακεδονικού και βρέθηκε στη δεύτερη θέση με διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια.
Παρότι το φετινό πρωτάθλημα δεν είχε την αίγλη και την ομορφιά των προηγούμενων χρόνων λόγω της κρίσης, εν τούτοις οι δύο ποιο αξιόλογες ομάδες του εργασιακού χώρου μονοπώλησαν το ενδιαφέρον και έδωσαν το δικό τους αγώνα μέχρι το τέλος με καλύτερα οργανωμένη και αποφασισμένη την ομάδα των εργαζομένων στον Ο.Α.Σ.Θ. που δεν άφησε τα περιθώρια στα ΕΛ.ΤΑ. να πετύχουν το αποτέλεσμα που τα τους έδινε τον τίτλο, έναν τίτλο, που επιθυμούν διακαώς να κερδίσουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αλλά η προσεγμένη δουλειά του τεχνικού ηγέτη κ. Βάϊου Ζέκκα σε συνάρτηση με το ταλέντο και την ευφυΐα που διακρίνει τους "ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ" απέδωσε τα μέγιστα και οι άνθρωποι τόσο της Διοίκησης όσο και του Συνδικάτου αισθάνονται απόλυτα ικανοποιημένοι από την επίτευξη του στόχου.

 

Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ

Ο Ιδρυτής της ομάδας κ. Δημήτριος Θεμελής Σε επιστολή του προς τη Διοίκηση, ο ιδρυτής των ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ  και τέως Γενικός Αρχηγός κ. Δημήτριος Θεμελής αναφέρει:

Αγαπητέ κ. Άγγο
                                                                                    
Η κατάκτηση του πρωταθλήματος για 4η συνεχόμενη χρονιά είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών όλων σας. Είμαι διπλά χαρούμενος και προπάντων ευτυχής που συνεχίσατε το έργο μου με το ίδιο πάθος και ζήλο που σας διέκρινε όλα τα προηγούμενα χρόνια τόσο από τη θέση της Διοίκησης όσο και σαν ποδοσφαιριστής.
Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους παίκτες, στον προπονητή σας κ. Βάϊο Ζέκκα, στα μέλη της Διοίκησης και σε σας προσωπικά για την μεγάλη επιτυχία των "ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ" και να ευχηθώ από καρδιάς να συνεχίσετε απαράμιλλα τον αγώνα σας.

Με εκτίμηση

Δημήτριος Ε. Θεμελής

 

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Η μη διεξαγωγή του κυπέλλου για πρώτη φορά, λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος  συμμετοχής των ομάδων, επιβεβαιώνει την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι με αποτέλεσμα να τίθεται υπό αμφισβήτηση η διεξαγωγή του πρωταθλήματος της επόμενης σεζόν.
Ευελπιστούμε να σταθεροποιηθεί η κατάσταση και να υπάρξει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά έτσι ώστε να συνεχιστεί το εργασιακό πρωτάθλημα που έχει το δικό του κάλλος.