ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

Πρωταθλητές 2008 - 2009


Πανηγύρισαν την κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος

Έπεσε η αυλαία του εργασιακού πρωταθλήματος 2008 - 2009 και οι ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή μετά από μια εντυπωσιακή πορεία από την αρχή μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν.
Η ομάδα του Ο.Α.Σ.Θ. κατέκτησε εφέτος για δεύτερη φορά τον τίτλο του πρωταθλητή στην τετράχρονη ιστορία της και στοχεύει στην κατάκτηση του κυπέλλου αφού ήδη έχει προκριθεί στην ημιτελική φάση.
Η φετινή κατάκτηση του τρόπαιου οφείλεται κατά κύριο λόγο στα μεγάλα ενεργά ποδοσφαιρικά ονόματα του ερασιτεχνικού χώρου (ΜΗΝΤΣΙΟΣ, ΚΟΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΡΑΓΚΟΣ, ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΣ, ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΙΔΗΣ) και στις ξεχωριστές ποδοσφαιρικές προσωπικότητες του πρόσφατου παρελθόντος (ΑΓΓΟΣ, ΜΑΪΔΗΣ, ΔΡΑΓΑΝΟΓΛΟΥ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΠΟΥΡΖΙΤΙΔΗΣ, ΑΡΧΟΝΤΟΓΛΟΥ, ΜΠΑΛΤΑΣ κ.α.) που συνθέτουν το ποδοσφαιρικό κόσμημα του Ο.Α.Σ.Θ.
Τα ποδοσφαιρικά "αστέρια" των αναμφισβήτητα άξιων τεχνικών ηγετών Βάϊου Ζέκκα - Απόστολου Πέτκου έλαμψαν δια της αγωνιστικής τους παρουσίας και τίμησαν περίτρανα τον εργδότη τους (Ο.Α.Σ.Θ.) και το Συνδικάτο Εργαζομένων που είναι το μεγάλο τους στήριγμα και το θεμέλιο αυτού του οικοδομήματος.
Η Διοίκηση της ομάδας συγχαίρει θερμά τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ευελπιστεί στην κατάκτηση του κυπέλλου γιατί πιστεύει ακράδαντα στις δυνατότητες της ομάδας.


Η απονομή του κυπέλλου στους Πρωταθλητές

Ολοκληρώθηκε η φετινή ποδοσφαιρική σεζόν με τον τελικό κυπέλλου που διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο την Κυριακή 17 Μαϊου 2009 και ώρα 16:30' μεταξύ των φιναλίστ ΕΛΤΑ και ΕΠΙΛΟΓΗ.
Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των ΕΛΤΑ που επεκράτησε άνετα με σκορ 3-0
και ανακηρύχτηκε κυπελλούχος 2008-2009.
Μετά τη λήξη του αγώνα πραγματοποιήθηκε από την διοργανώτρια αρχή η τελετή απονομής των κυπέλλων σε όλες τις ομάδες που διακρίθηκαν στη φετινή χρονιά.
Οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ήταν παρόντες, ως θεατές του αγώνα, αφού δεν μπόρεσαν να είναι αυτοί στον τελικό και παρέλαβαν το κύπελλο και τα μετάλλια καταχειροκροτούμενοι από τους φιλάθλους.

Ο αρχηγός της ομάδας Μόσχος Άγγος περιχαρής σηκώνει το βαρύτιμο τρόπαιο, το κύπελλο του Πρωταθλητή 2008-2009.

Η Διοίκηση της ομάδας καμαρώνει για τους "ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ" που κατέκτησαν το φετινό πρωτάθλημα και πρόσθεσαν ένα ακόμη τρόπαιο στην πλούσια τροπαιοθήκη τους.
Αισθάνεται πολύ περήφανη για το έργο της και θα συνεχίσει με περισσότερο ζήλο την προσπάθεια της για κάτι διαφορετικό, βάζοντας τον πήχυ πολύ ψηλά.