ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ Η ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΙΑΝΗ ΝΑΟΥΣΑΣ


Ολοκλήρωσαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Με τη σκέψη στραμμένη στο φετινό πρωτάθλημα που φαίνεται να είναι ενδιαφέρον καθώς συμμετέχουν για πρώτη φορά, πολλές και αξιόλογες ομάδες, οι "Πρωτοπόροι" έπιασαν νωρίς δουλειά και ετοιμάζονται πυρετωδώς.
Πραγματοποίησαν ήδη το βασικό στάδιο προετοιμασίας, από 28.08.2011 μέχρι 04.09.2011 στην Κουτσούφλιανη, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, καθώς είναι πόλος έλξης για ποδοσφαιρικές ομάδες όλων των κατηγοριών, που επιλέγουν να κάνουν την προετοιμασία τους.
Ο νέος προπονητής κ. Βάϊος Ζέκκας είχε στην αποστολή όλο το δυναμικό της ομάδας και με την εποπτεία του νέου Γενικού Αρχηγού κ. Μόσχου Άγγου ολοκλήρωσε την προετοιμασία με επιτυχία.


Μετά από δύο καθημερινές κουραστικές προπονήσεις υπήρχαν και στιγμές χαλάρωσης για λίγη τηλεόραση, παιχνίδι και κουβεντούλα.
Η εικόνα μιλάει από μόνη της, για το άριστο οικογενειακό κλίμα που επεκράτησε καθ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, βασικό εφόδιο για την καλή πορεία της ομάδας.

 

 

 

 

 

 

 

Η σκυτάλη του αρχηγού στον τερματοφύλακα Δ. Τσιμπούκα

Στην Κουτσούφλιανη, οι "Πρωτοπόροι" με μυστική ψηφοφορία, όπως προβλέπεται από τον Κανονισμό, ανέδειξαν το Δημήτρη Τσιμπούκα ως νέο αρχηγό τους και τους Ιωάννη Πολυχρονιάδη – Χαράλαμπο Γεωργιάδη ως αναπληρωματικούς..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φιλόδοξος ο νέος Γ.Α.

Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, η ομάδα συνεχίζει τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμη να αντιμετωπίσει τις αντίπαλες ομάδες και φυσικά να πετύχει τους στόχους της που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του νταμπλ, μιας και ο νέος Γ.Α. Μόσχος Άγγος φιλοδοξεί να συνεχίσει με επιτυχία το έργο του προκατόχου του, δηλώνοντας με έμφαση, "οι Πρωτοπόροι θα είναι πάλι πρώτοι, ας φροντίσουν οι αντίπαλοι για τη δεύτερη θέση".

 


Τέλος η ταλαιπωρία λόγω έδρας

Μετά από αρκετά χρόνια ταλαιπωρίας, η ομάδα για τη σεζόν 2011 – 2012 θα έχει έδρα το βοηθητικό γήπεδο του Μακεδονικού, γεγονός που σημαίνει λιγότερο χαμένο χρόνο και οικονομία στα έξοδα μεταφοράς των ποδοσφαιριστών, αφού η πλειονότητα αυτών διαμένουν δυτικά.