ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΙΑΝΗ ΝΑΟΥΣΑΣ


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας

Θετικά συμπεράσματα και αισιόδοξα μηνύματα, από το στρατόπεδο των ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ, μετά την ολοκλήρωση της βασικής προετοιμασίας της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε από 6 μέχρι 12 Σεπτεμβρίου 2010 στην Κουτσούφλιανη Νάουσας.
Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, σε υψόμετρο 1250μ. το πλήρες εξοπλισμένο (Γήπεδο, Πισίνα, Βόλεϊ, Γυμναστήριο, Σάουνα) αθλητικό κέντρο MOUNTAIN SPORTS HOTEL NAUSA NATURA, φιλοξένησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την ποδοσφαιρική ομάδα του Ο.Α.Σ.Θ. η οποία έφερε σε πέρας το πρόγραμμα της προετοιμασίας, χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα.

Το πρόγραμμα επιμελήθηκε νωρίτερα ομάδα ποδοσφαιριστών με επικεφαλής τον Έφορο της ομάδας και παίκτη Μόσχο Άγγο και εφαρμόσθηκε κατά γράμμα, ακόμη και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Η απουσία του προπονητή, δεν στάθηκε εμπόδιο στην εξέλιξη της προετοιμασίας, αφού στις δύο καθημερινές προπονήσεις υπήρχε σύμπνοια, αποφασιστικότητα και ενιαία προσπάθεια για την επιτυχή έκβαση του προγράμματος.
Η ευθιξία και ο ενθουσιασμός για την επαφή με τη στρογγυλή θεά, μετά από τρίμηνη αποχή, φάνηκε από την πρώτη ημέρα, στα διόδια Μαλγάρων που ήταν ο τόπος συνάντησης, και διατηρήθηκε μέχρι και την ημέρα της επιστροφής.
Με την άφιξή τους στο αθλητικό κέντρο, έγινε η τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου και ως είθισται, οι Πρωτοπόροι συναντήθηκαν για να εκλέξουν με μυστική ψηφοφορία το νέο τους αρχηγό.


Εγγύηση για την ομαλότητα η επανεκλογή Άγγου

Η κάλπη ανέδειξε και πάλι αρχηγό της ομάδας τον Μόσχο Άγγο, με συντριπτική πλειοψηφία και αναπληρωματικούς τον Χαράλαμπο Γεωργιάδη και τον τερματοφύλακα Δημήτριο Τσιμπούκα.
Ο Γενικός Αρχηγός Δημήτριος Θεμελής συνεχάρη το νέο αρχηγό, επισημαίνοντας ότι η επανεκλογή του Άγγου σηματοδοτεί τη συνέχιση του καλού κλίματος και της εν γένει καλής πορείας της ομάδας, ενώ ο νέος αρχηγός με τη σειρά του ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του.

Στόχος, τρία στα τρία

Για πρώτη φορά ο Γενικός Αρχηγός ήταν απαιτητικός και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με έμφαση στο φετινό στόχο της ομάδας λέγοντας τα εξής:

« Πιστεύω ότι η παρουσία μου στη θέση του Γ.Α. από σύστασης της ομάδας μέχρι σήμερα ήταν προσοδοφόρα και ικανοποιητική καθώς μπόρεσα, με τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ., να αναμορφώσω την ομάδα και να βάλω γερά θεμέλια για το μέλλον της με μοναδικό αντάλλαγμα την εκτίμηση, το σεβασμό, την αγάπη των παικτών και την προσπάθεια τους να κατακτήσουν τίτλους.
Είναι αλήθεια ότι βρήκα ανταπόκριση και έζησα συγκινητικές στιγμές κοντά στα παιδιά μου, όπως τους αποκαλώ, και έζησα μαζί τους χαρές και λύπες.
Η φετινή χρονιά, είναι η τελευταία για μένα, αφού του χρόνου ολοκληρώνω τον εργασιακό μου βίο και θα συνταξιοδοτηθώ, είναι λογικό και αναμενόμενο να παραχωρήσω τη θέση μου σε νεώτερο και ποιο δημιουργικό άνθρωπο.
Επιθυμία μου λοιπόν, που μεταφράζεται σε στόχο της ομάδας για φέτος, είναι η κατάκτηση όλων των τίτλων, μια επιτυχία που θα με συνοδεύει σε όλη μου τη ζωή και θα κρατά ζωντανά πάντα τις ωραιότερες αναμνήσεις από την ποδοσφαιρική ομάδα που δημιούργησα ».

Γίωργος Νάνος - Άγγελος Κωτούλας στο ρόστερ της ομάδας

Μετά από απουσία δύο ετών επέστρεψε στην ομάδα ο Γιώργος Νάνος, τελείως ανανεωμένος και πολύ ορεξάτος να βοηθήσει τους Πρωτοπόρους.
Ακολούθησε την αποστολή στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και έδειξε ό,τι διεκδικεί θέση βασικού με την προσπάθεια και το πάθος που τον διακρίνει.
Μαχητής, πεισματάρης με τελείως διαφορετική νοοτροπία, ο Γιώργος Νάνος συμπληρώνει το ρόστερ των Πρωτοπόρων και φιλοδοξεί να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Ένα νέο ταλέντο εντάχθηκε από φέτος στους Πρωτοπόρους. Πρόκειται για τον Άγγελο Κωτούλα, ο οποίος εντυπωσίασε με την παρουσία του στην προετοιμασία. Για πρώτη φορά, νέος ποδοσφαιριστής δεν ξεχώρισε από τους παλιούς και έδειξε ό,τι εάν συνεχίσει με το ίδιο πάθος και θέληση, σίγουρα θα έχει θέση στην ομάδα.
Οι δύο νέες παρουσίες, είναι ένα θετικό στοιχείο, αφενός γιατί συμπληρώνουν αριθμητικά τους δύο ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν, αφετέρου διότι πιστεύεται ό,τι και οι δύο είναι αξιόλογα άτομα που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα.
Η Διοίκηση ευελπιστεί να μη διαψευσθεί και η καλή τους εμφάνιση στην προετοιμασία να έχει συνέχεια.

Παρελθόν ο Δημήτρης Κουλιανόπουλος

Την τρίτη ημέρα της προετοιμασίας ο σέντερ φορ της ομάδας Δημήτριος Κουλιανόπουλος, διέκοψε την πρωινή προπόνηση μετά από έντονη ενόχληση στη μέση του και δήλωσε πικραμένος ότι όχι μόνο δεν μπορεί να συνεχίσει την προπόνηση, αλλά εγκαταλείπει οριστικά το ποδόσφαιρο και τους ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ.
Ο Γ.Α. και οι συμπαίκτες του ευχήθηκαν περαστικά καθώς επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για να επισκεφθεί θεράποντα ιατρό.
Η προσφορά του Δ. Κουλιανόπουλου τα χρόνια που αγωνίσθηκε με τη φανέλα των Πρωτοπόρων, με εξαίρεση την περσινή χρονιά που ταλαιπωρήθηκε πάλι από την μέση του και έμεινε εκτός γηπέδων για αρκετό χρονικό διάστημα, ήταν πολύ σημαντική αφού ήταν δεινός σκόρερ και συνέβαλε στην κατάκτηση των τίτλων της ομάδας.

Βετεράνοι πλέον Δραγάνογλου - Ιωάννογλου

Αναμενόμενη, η δήλωση αποχώρησης από την ομάδα των ποδοσφαιριστών Χριστόδουλου Δραγάνογλου και Τάσου Ιωάννογλου, καθώς ολοκλήρωσαν την ποδοσφαιρική τους καριέρα με τη φανέλα των ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ.
Δύο βασικά στελέχη της ομάδας από τη σύσταση της, πρόσφεραν τη ψυχή τους και ήταν πρωτεργάτες των μεγάλων επιτυχιών.

Το Δ.Σ. της ομάδας τους ευχαριστεί ιδιαίτερα και πιστεύει ότι μαζί με όσους αποχώρησαν από τους Πρωτοπόρους και είναι σήμερα βετεράνοι θα έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις από την αγαπημένη τους ομάδα.

Στιγμιότυπα από τη βασική προετοιμασία