ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

Άναψαν τις μηχανές από την Κουτσούφλιανη


Θετικά συμπεράσματα από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Οι Πρωτοπόροι σε αναμνηστική φωτογραφία μετά το πέρας της βασικής προετοιμασίας. Κάντε κλικ για μεγένθυση και κλικ για επαναφορά.Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησαν οι Πρωτοπόροι τη φετινή χρονιά, καθώς ολοκλήρωσαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας από 29 Αυγούστου μέχρι 5 Σεπτεμβρίου 2009 στην Κουτσούφλιανη της Νάουσας.
Σε υψόμετρο 1250 μ. με ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες και το άψογο σέρβις του ξενοδοχείου Naoussa όπου διέμεινε η αποστολή, ο νέος προπονητής κ. Απόστολος Πέτκος, έχοντας στη διάθεσή του όλο το ρόστερ, έβαλε τα πρώτα θεμέλια στην πλήρως ανανεωμένη ομάδα  του Ο.Α.Σ.Θ. που θα πρωταγωνιστήσει και πάλι.
Υπήρχε πλήρης αφοσίωση από τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία σε αυτό που έκαναν σε μια περιοχή όπου υπήρχε μεγάλη ησυχία με την ομάδα να έχει το μυαλό της μόνο στην προπόνηση αλλά και στο πώς θα ξεκουραστεί μετά από κάθε προπόνηση πρωινή είτε απογευματινή και γνωρίζοντας το κάθε μέλος της πώς αυτή είναι η δουλειά τους.


Σημαντική η συμμετοχή και προσφορά ταλαντούχων ποδοσφαιριστών

Το χαμέγελο του προπονητή Απόστολου Πέτκου εκφράζει την ικανοποίησή του. Κάντε κλικ για μεγένθυση και κλικ για επαναφορά.Πλούσιο το πρόγραμμα του νέου τεχνικού με εναλλαγές σε φυσική και τεχνική κατάρτιση, κούρασε αλλά ευχαρίστησε τους παίκτες που δεν άργησαν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός και πρέπει να επισημανθεί ότι, η συμμετοχή παικτών που αγωνίζονται σε ερασιτεχνικές ομάδες, για πρώτη φορά στο βασικό στάδιο προετοιμασίας, έπαιξε σημαντικό ρόλο, καθώς βοήθησαν τόσο τον προπονητή να οργανώσει τα πλάνα του, όσο και τους υπόλοιπους παίκτες, να βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργήσουν ένα σύνολο με περγαμηνές.
Ανήσυχος ο coots, καθημερινά σε δύο προπονήσεις, ξεδίπλωνε τα στρατηγικά του σχέδια στο χόρτο και ζητούσε από τους παίκτες την υλοποίησή τους. Με καρδιά λιονταριού, οι Πρωτοπόροι δούλεψαν, κουράστηκαν και πότισαν με τον ιδρώτα τους το γήπεδο, γιατί πιστεύουν ότι η ομάδα των εργαζομένων στον Ο.Α.Σ.Θ. είναι και θα παραμείνει το πρότυπο στον αθλητικό εργασιακό χώρο.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝΑλλαγή προσώπων - Φιλόδοξα σχέδια

Συμεών Παπαδόπουλος, το νέο απόκτημα της ομάδας που υπόσχετε πολλά. Κάντε κλικ για μεγένθυση και κλικ για επαναφορά.

Η οικιοθελής αποχώρηση, για οικογενειακούς λόγους, των παικτών ΚΩΤΣΙΑ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΜΑΥΡΟΥΛΙΑ και ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ, αρχικά άφησε ένα μεγάλο κενό το οποίο στη συνέχεια συμπληρώθηκε με πέντε νέους ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν στη δύναμη της ομάδας και θα αγωνίζονται στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν με τη φανέλα των ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ.
Πρόκειται για τους νεαρούς, ταλαντούχους και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές ΣΥΜΕΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ, ΜΕΝΕΛΑΟ ΣΕΡΕΤΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΥΡΙΔΗ και ΚΩΣΤΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, που φιλοδοξούν να βοηθήσουν την ομάδα και αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή με τον υπερβάλλοντα ζήλο και μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στην προετοιμασία.

Γιάννης Πολυχρονιάδης, άλλος ένας νέος ποδοσφαιριστής με μέλλον στην ομάδα. Κάντε κλικ για μεγένθυση και κλικ για επαναφορά.


Ανάμικτα συναισθήματα

Είναι αλήθεια ότι όλοι τους στερήθηκαν τις ημέρες αυτές την ύπαρξη και την αγάπη των δικών τους προσώπων, που εκδηλωνόταν με τη χρήση των κινητών τηλεφώνων στον ελεύθερο χρόνο ενώ παράλληλα φρόντιζαν να τον αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο.
Το γεγονός αυτό δεν τους άφησε αδιάφορους στις προπονήσεις που διέκρινε κανείς το πάθος και την αγάπη τους για τη στρογγυλή θεά.Η εκλογή αρχηγού

 Μόσχος Άγγος, ο αρχηγός που εγγυάται την ομαλή αγωνιστική πορεία της ομάδας. Κάντε κλικ για μεγένθυση και κλικ για επαναφορά.Με την άφιξή τους στο αθλητικό κέντρο και την τακτοποίηση τους στα δωμάτια, συγκεντρώθηκαν στο χώρο του γυμναστηρίου και με μυστική ψηφοφορία εξέλεξαν τον αρχηγό τους για την νέα σεζόν.
Η επανεκλογή του Μόσχου Άγγου σηματοδοτεί τη διατήρηση του καλού οικογενειακού κλίματος που υπάρχει με προοπτική την ομαλή και θετική αγωνιστική πορεία της ομάδας.
Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας ο Γενικός Αχηγός κ. Δημήτριος Θεμελής συνεχάρη τον αρχηγό ΑΓΓΟ και τους αναπληρωματικούς ΙΩΑΝΝΟΓΛΟΥ, ΜΑΪΔΗ και ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ και ζήτησε να σταθούν αντάξιοι των προσδοκιών της Διοίκησης και των συμπαικτών τους που τους εμπιστεύτηκαν για να τους εκπροσωπούν.


Σε δήλωσή του ο αρχηγός της ομάδας ΜΟΣΧΟΣ ΑΓΓΟΣ ανέφερε:

Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και με τη ψήφο τους με έχρησαν πάλι αρχηγό τους. Το γεγονός αυτό όχι απλά με ικανοποιεί αλλά με ευχαριστεί ιδιαίτερα, γιατί μου δίνεται η ευκαιρία εκτός των αγωνιστικών μου υποχρεώσεων, να συμβάλλω από τη θέση αυτή στην επίτευξη των στόχων της Διοίκησης.
Πιστεύω ότι, θα τα καταφέρω, γιατί όλοι οι συμπαίκτες μου έχουν κατανόηση, αγαπούν την ομάδα όπως κι εγώ και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να δικαιώσουμε το Δ.Σ. του Συνδικάτου που μας στηρίζει οικονομικά και το Δ.Σ. του Ο.Α.Σ.Θ. που μας παρέχει κάθε ευκολία για να μπορούμε να συμμετέχουμε σε αθλητικές δραστηριότητες.


Η σημαία της Διοίκησης

 Ο Γενικός Αρχηγός κ. Δημήτριος Θεμελής, ενημερώνεται από τον προπονητή κ. Απόστολο Πέτκο για την πορεία της προετοιμασίας. Κάντε κλικ για μεγένθυση και κλικ για επαναφορά.Οι άνθρωποι της Διοίκησης έμειναν ικανοποιημένοι από τη δουλειά που έγινε στο βουνό και με σημαία το τρίπτυχο, ήθος, ομαδικότητα και ποιοτικό ποδόσφαιρο, πιστεύει ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου που η ποδοσφαιρική ομάδα του Ο.Α.Σ.Θ. θα αποτελεί πλέον το μόνιμο αθλητικό στολίδι του Οργανισμού.

ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Επιτέλους, ας φροντίσουν οι υπεύθυνοι του Ε.Κ.Θ. να διοργανώσουν ένα αξιόλογο πρωτάθλημα με τη συμμετοχή πολλών ομάδων που θα ενδιαφέρονται πραγματικά για να γίνει ανταγωνιστικό, να έχει ενδιαφέρον και να σταματήσουμε να λέμε, κάθε πέρσι και καλύτερα.

ΚΡΑΤΟΥΝ ΖΕΣΤΕΣ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

Οι Πρωτοπόροι ετοιμάζονται εντατικά και συνεχίζουν την προετοιμασία τους, με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια, μέχρι τη διεξαγωγή του super cup που θα διεξαχθεί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.