ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

Τέλος διακοπών - Βασικό στάδιο προετοιμασίας


Στην Κουτσούφλιανη της Νάουσας με πλουσιότερο ρόστερ

 Κουτσούφλιανη Hotel NaoussaΤέλος διακοπών για τους Πρωτοπόρους. Στις 21 Αυγούστου 2009 η πρώτη τους συνάντηση - προπόνηση με τις οδηγίες του νέου προπονητή κ. Απόστολου Πέτκου.
Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά ξεκινά για την ομάδα του Ο.Α.Σ.Θ. με δύο προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 21 και 25 Αυγούστου 2009 και ώρα 19:00' στο ποδοσφαιρικό κέντρο "ΜΟΥΝΤΑ" που βρίσκεται στην προέκταση Παπάγου (άνωθεν περιφερειακής Ευόσμου) και στη συνέχεια θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας από 29/8 μέχρι 5/9 στην Κουτσούφλιανη της Νάουσας.
Κάτω από ιδανικές συνθήκες αλλά και με ότι πιο καλύτερο μπορεί να συναντήσει κανείς σε ένα αθλητικό κέντρο (δοκιμασμένο) σε μια ορεινή περιοχή θα προετοιμαστούν οι Πρωτοπόροι.
Αν στα παραπάνω προστεθεί και το γεγονός πώς δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα για τον Απόστολο Πέτκο, που θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, παλιούς και νέους, τότε καταλαβαίνει γιατί αισιοδοξούν αλλά και χαμογελούν συγκρατημένα οι άνθρωποι της Διοίκησης παρά το γεγονός πώς είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλήσει κανείς για αποτελέσματα.
Αυτά θα φανούν αργότερα από την συνέχεια των προπονήσεων και τα φιλικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν, με αξιόλογες ερασιτεχνικές ομάδες της πόλης μας.
Το ξεχωριστό και μοναδικό στη φετινή βασική προετοιμασία είναι ότι θα συμμετέχει (για πρώτη φορά) όλο το ρόστερ της ομάδας που έγινε πλουσιότερο από ποτέ με την προσθήκη νέων ταλαντούχων παικτών.