ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

Η κοπή της πίτας για το 2010


Συνδύασαν την κοπή πίτας με τον ετήσιο χορό τους

Ο Γ. Γ. κ. Κ. Αγγελούδης κόβει την πίτα για το καλό της χρονιάς.Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια και πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην εκδήλωση των Πρωτοπόρων, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010, στην οικογενειακή ταβέρνα "ΣΤΑΥΡΟΣ" στη Ν. Ευκαρπία.     Για πρώτη φορά εφέτος, η εκδήλωση είχε διπλό χαρακτήρα καθώς συνδυάστηκε η κοπή της βασιλόπιτας με τον ετήσιο χορό, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γ. Γραμματέας του Συνεταιρισμού Εργαζομένων κ. Κωνσταντίνος Αγγελούδης, ο κ. Κωνσταντίνος Λαμπάδας μέλος του Δ.Σ. Ο.Α.Σ.Θ., ο κ. Αντώνιος Γκότσικας Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Ο.Α.Σ.Θ., ο κ. Παναγιώτης Κοτσαηλίδης Πρόεδρος του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Σ.Ε.Ο.Α.Σ.Θ., οι κ.κ. Σταύρος Ρόκκας Πρόεδρος, Αθανάσιος Σκορδάς μέλος, του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Προσωπικού Ο.Α.Σ.Θ. & Κ.Τ.Ε.Λ. Ν. Θεσ/νίκης και ο κ. Αντώνιος Παναγιωτόπουλος Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Κίνησης.
Ειλικρινής και εκδηλωτικός ο Γ. Γ. κ. Κ. Αγγελούδης στο χαιρετισμό του, προκάλεσε το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων, για τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τη Διοίκηση της ομάδας και στη συνέχεια έκοψε την πίτα, ευχόμενος υγεία πάνω απ όλα και πάντα νίκες και κατακτήσεις τίτλων.
Συγκινητικά ήταν και τα λόγια, των κ.κ. Κ. Λαμπάδα, Π. Κοτσαηλίδη, Σ. Ρόκκα στο χαιρετισμό τους, για τους Πρωτοπόρους που έλαμπαν από ικανοποίηση γιατί αναγνωρίζεται η προσπάθειά τους.
Μετά την κοπή της πίτας, ακολούθησε διασκέδαση, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με ζωντανή μουσική, εκλεκτό φαγητό και χορό, καλύπτοντας το δεύτερο στάδιο της φετινής κοινωνικής εκδήλωσης.


Οι Πρωτοπόροι στη διπλή εκδήλωση

Πανευτυχείς οι Πρωτοπόροι για την αναγώριση των προσπαθειών τους.

Τυχερός της χρονιάς, ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ που βρήκε το φλουρί και του απονεμήθηκε από τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας κ. Δημήτριο Θεμελή το δώρο που ήταν μία τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας που καλύπτει όλες της απαιτήσεις της εποχής.

Ο τυχερός της χρονιάς Βασίλειος Φράγκος δέχεται τα συγχαρητήρια του Γ. Α. κ. Δημητρίου Θεμελή. Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην εκδήλωση. Διακρίνονται ο κ. Κ. Λαμπάδας, ο κ. Α. Σκορδάς και ο κ. Χ. Δεβετζόγλου πρόεδρος του Δ.Δ. Βαθύλακου. Το αποκορύφωμα της εκδήλωσης, ο χορός, που άνοιξαν ο κ. Κοτσαηλίδης, ο κ. Ρόκκας, ο συνάδελφος Γ. Τσακαλίδης και ο φανατικός φίλος των Πρωτοπόρων κ. Νίκος Τετζιρίδης.