ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

Η κοπή της πίτας για το 2011


Συνδύασαν την κοπή πίτας με την απονομή τιμητικών πλακετών

Ο Γ. Αρχηγός Δημήτριος Θεμελής κόβει την πίτα για το καλό της χρονιάς. Με χαμόγελα και διάχυτη αισιοδοξία, για μια χρονιά καλύτερη και με στόχο το νταμπλ, οι Πρωτοπόροι έκοψαν την πίτα τους σε οικογενειακή ταβέρνα της πόλης μας την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011.

Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος του Συνδικάτου κ. Δημήτριος Τσερμενίδης, ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ιωάννης Μουρατίδης, ο Γ.Γ. του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Συνδικάτου Εργαζομένων και Τμηματάρχης της Διεύθυνσης Κίνησης κ. Αντώνιος Παναγιωτόπουλος, ο Πρόεδρος του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Υπαλλήλων Ο.Α.Σ.Θ. & Κ.Τ.Ε.Λ. Ν. Θεσ/νίκης κ. Σταύρος Ρόκκας.

Αμφότεροι, στο χαιρετισμό τους μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τους Πρωτοπόρους και ευχήθηκαν με τη σειρά τους, υγεία και επίτευξη του πολυπόθητου στόχου.

Ο Γ. Αρχηγός της ομάδας έκοψε την πίτα για τους παίκτες και τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Κυριακού, που βρήκε το φλουρί και πήρε το δώρο που αντιστοιχούσε, ένα play station 3, προσφορά του Συνδικάτου Εργαζομένων.


Οι Πρωτοπόροι τίμησαν τους βετεράνους

Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν οι πρόσφατα οικειοθελώς αποχωρήσαντες ποδοσφαιριστές, Αναστάσιος Ιωάννογλου, Χριστόδουλος Δραγάνογλου και Δημήτριος Κουλιανόπουλος, που τιμήθηκαν από το Δ.Σ. της ομάδας με αναμνηστική πλακέτα για την πολύτιμη και πολύχρονη προσφορά τους στην ομάδα.

Ο βετεράνος Τάσος Ιωάννογλου παίρνει την τιμητική πλακέτα από τον Γ. Α. της ομάδας. Ο βετεράνος Χριστλοδουλος Δραγάνογλου παίρνει την τιμητική πλακέτα από τον Γ. Α. της ομάδας. Ο βετεράνος Δημήτριος Κουλιανόπουλος παίρνει την τιμητική πλακέτα από τον Γ. Α. της ομάδας.


Δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνηση

Συγκινημένος ο τέως προπονητής κ. Απόστολος Πέτκος παίρνει την τιμητική πλακέτα από τον Γ. Α. της ομάδας. Η σύζυγος του Γ.Α. κ. Ανθούλα Θεμελή, δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυα συγκίνησης. Επίσης, η Διοίκηση της ομάδας απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον παλαίμαχο και τέως προπονητή κ. Απόστολο Πέτκο, που οδήγησε τους Πρωτοπόρους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, την περσινή ποδοσφαιρική σεζόν 2009 – 2010.
Η βραδιά κύλισε όμορφα, με μια έκπληξη που επεφύλαξε ο αρχηγός της ομάδας Μόσχος Άγγος, στη σύζυγο του Γενικού Αρχηγού κ. Δημητρίου Θεμελή που είχε τα γενέθλια της. Ο αρχηγός, έφερε ξαφνικά μια τούρτα στην κ. Θεμελή, εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών και της ευχήθηκε Χρόνια Πολλά, ενώ ταυτόχρονα όλοι μαζί οι παρευρισκόμενοι τραγούδησαν στα Ελληνικά το happy birthday, που δεν άφησε ασυγκίνητη την εορτάζουσα.