ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ


Χαμόγελα και αισιοδοξία για μια προσοδοφόρα χρονιά

Στο πλαίσιο των κοινωνικών εκδηλώσεων, οι "ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ" συναντήθηκαν την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012 σε οικογενειακή ταβέρνα για την κοπή της πίτας. Ευδιάθετος και με πολύ χιούμορ, ο Γενικός Αρχηγός κ. Μόσχος Άγγος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τόνισε με έμφαση ό,τι οι "ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ" ήταν, είναι και θα είναι, η ομάδα πρότυπο, η ομάδα των πολλών διακρίσεων και τίτλων χάριν των προσπαθειών παικτών και Διοίκησης με την αρωγή των ανθρώπων του Συνδικάτου.
Ο Πρόεδρος του Συνδικάτου κ. Δημ. Τσερμενίδης, αφού ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές για το ήθος και την αγωνιστική τους παρουσία, η οποία όπως χαρακτηριστικά τόνισε οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό στην κατανόηση και συμπαράσταση των συζύγων, ξεκαθάρισε ό,τι η περίοδος των "παχιών αγελάδων" έχει περάσει αλλά η στήριξη της ομάδας παραμένει δεδομένη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Σ.Ε.Ο.Α.Σ.Θ κ. Ιωάννης Δήμκας ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους της Διοίκησης, ευχόμενος το 2012 να είναι χρονιά τίτλων και εξέφρασε την στήριξή του στην ομάδα με κάθε τρόπο, όπως έκανε και ο προκάτοχος του κ. Παναγιώτης Κοτσαηλίδης τα προηγούμενα χρόνια. Το καλό οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, σηματοδοτήθηκε από την παρουσία αντιπροσωπείας βετεράνων ποδοσφαιριστών "ΦΙΛΙΑ" και φίλων της ομάδας που δέχτηκαν ευχάριστα την πρόσκληση και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, με ξεχωριστή την παρουσία του Τμηματάρχη της Διεύθυνσης Κίνησης κ. Αντώνη Παναγιωτόπουλου, που διευκολύνει υπηρεσιακά τους ποδοσφαιριστές για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ομάδας

.

Τυχερός της χρονιάς ο Μασμανίδης

Τυχερός για τη φετινή χρονιά ο ποδοσφαιριστής Μιχαήλ – Άγγελος Μασμανίδης που βρήκε το φλουρί και πήρε το δώρο από τον Πρόεδρο του Συνδικάτου, με πολύ έξυπνο τρόπο του Γ.Α. Μόσχου Άγγου.

 

 

 

 

 

 

 

Τιμήθηκε ο Γιώργος Χατζηκωνσταντινίδης "ΧΑΤΖΗ"

Όπως συνηθίζεται, η Διοίκηση της ομάδας τίμησε για την πολύχρονη πολύτιμη προσφορά του τον τερματοφύλακα Γιώργο Χατζηκωνσταντινίδη που ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα και αποχώρησε από την ομάδα μετά το τέλος της περσινής σεζόν, με αναμνηστική πλακέτα που του έδωσε ο αρχηγός της ομάδας τερματοφύλακας Δημήτριος Τσιμπούκας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τίμησαν τον ιδρυτή της ομάδας και πρωην Γ.Α. Δημήτριο Θεμελή

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Συνδικάτου απένειμε τιμητική πλακέτα στον ιδρυτή της ομάδας και τέως Γενικό Αρχηγό κ. Δημήτριο Θεμελή ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του από την θέση λόγω συνταξιοδότησης, εκφράζοντας την αγάπη του με πολύ κολακευτικά λόγια και ο νυν Γ.Α. Μόσχος Άγγος επεφύλαξε μια έκπληξη στον προκάτοχό του απονέμοντας σε κορνίζα μία μπλούζα της ομάδας με το όνομά του πάνω στην οποία υπήρχαν οι υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών και μελών της Διοίκησης.

Ο Δημήτριος Θεμελής βαθειά συγκινημένος για το πρωτότυπο και εντυπωσιακό αναμνηστικό δώρο ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές, τους ανθρώπους της διοίκησης και ιδιαίτερα τον ακούραστο και μαχητικό πρώην συνεργάτη του λέγοντας ό,τι όλοι μαζί σαν οικογένεια μπορείτε να πετύχετε τα πάντα. Με πίστη και αισιοδοξία μπορείτε να κατακτήσετε πάλι τους τίτλους.

 

Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές