ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

Η κοπή της πίτας για το 2009


Σε οικογενειακή ταβέρνα έκοψαν την πίτα τους οι ομάδες του Ο.Α.Σ.Θ.

Για πρώτη φορά η ποδοσφαιρική ομάδα και η ομάδα μπάσκετ των εργαζομένων στον Ο.Α.Σ.Θ. βρέθηκαν μαζί σε κοινωνική εκδήλωση.
Η επιθυμία του Προέδρου του Συνδικάτου κ. Δημήτρη Τσερμενίδη έγινε πράξη και την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009 οι αθλητές των δύο ομάδων συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους παρακάθισαν σε δείπνο στην οικογενειακή ταβέρνα "ΔΡΟΣΙΑ" στις Συκιές και έκοψαν την πίτα για το 2009.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Συνδικάτου κ. Δημήτριος Τσερμενίδης μετά της συζύγου του κ. Κατερίνας, ο Αντιπρόεδρος κ. Αντώνιος Γκότσικας μετά της συζύγου του, ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Συνδικάτου Εργαζομένων Ο.Α.Σ.Θ. κ.κ. Παναγιώτης Κοτσαηλίδης, Αντώνιος Παναγιωτόπουλος και από το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Ο.Α.Σ.Θ. & Κ.Τ.Ε.Λ. ο κ. Γεώργιος Λευκόπουλος.
Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του Συνδικάτου, αφού προηγουμένως αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια που γίνεται από τους αθλητές των δύο ομάδων και ευχήθηκε μεταξύ άλλων, συναδελφική αλληλεγγύη, ενότητα και πάντα επιτυχίες.


Οι τυχεροί της χρονιάς

Τυχερός της χρονιάς για τους Πρωτοπόρους, ο Χαράλαμπος Γεωργιάδης που βρήκε το φλουρί και του απονεμήθηκε από τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας κ. Δημήτριο Θεμελή το αναμνηστικό δώρο που ήταν ένα ρολόι χειρός, προσφορά του Συνδικάτου.

Για την ομάδα Μπάσκετ, ο αρχηγός τους Γιώργος Σιδηροηλιάς άν και δεν ήταν από την αρχή της εκδήλωσης λόγω έκτακτης ανάγκης, στάθηκε τυχερός αφού το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι που κράτησε γι αυτόν ο Γενικός Αρχηγός τους κ. Ιωάννης Περτσινίδης και του πρόσφερε το ρολόι όταν ήρθε.