ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

Χαρισματικός ο νέος προπονητής


Στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας ο Απόστολος Πέτκος

Απόστολος Πέτκος ο τεχνικός ηγέτης για το 2009-2010 Χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης και εμπιστοσύνης της Διοίκησης ο κ. Απόστολος Πέτκος που ανέλαβε επίσημα καθήκοντα προπονητή της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2009-2010.
Η Διοίκηση της ομάδας στη συνεδρίαση της 1ης Ιουνίου 2009, αποφάσισε ομόφωνα να κάνει δεκτή την παραίτηση του προπονητή κ. Βάϊου Ζέκκα και να αναθέσει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας στον μέχρι πρότινος βοηθό προπονητή κ. Α. Πέτκο.
Ο νέος προπονητής ενημερώθηκε για τα νέα του καθήκοντα και με εμφανή τα σημάδια της συγκίνησης ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Διοίκησης για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του και δεσμεύτηκε να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το έμψυχο υλικό της ομάδας, για το οποίο πιστεύει ότι είναι πάρα πολύ καλό και μπορεί με τη σωστή δουλειά και θέληση από την πλευρά των ποδοσφαιριστών να πετύχει τους στόχους.
Η Διοίκηση της ομάδας είναι πεπεισμένη ότι η επιλογή της είναι η πλέον ενδεδειγμένη, διότι γνωρίζει πολύ καλά το νέο προπονητή και πιστεύει ότι, οι προπονητικές του γνώσεις σε συνδυασμό με τον αδαμάντινο χαρακτήρα του, θα συμβάλλουν στη δημιουργία ενός διαφορετικού κλίματος στην ομάδα που θα έχει μόνο θετικά αποτελέσματα.
Τέλος, ο νέος προπονητής πήρε τη διαβεβαίωση από τη Διοίκηση ότι θα είναι δίπλα του και θα τον στηρίζει ανεπιφύλακτα διότι πιστεύει στη χαρισματική του προσωπικότητα.