ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

Κυπελλούχοι 2006 - 2007


Με τίτλο και το δεύτερο χρόνο

_Επάξια κατέκτησαν το τρόπαιο και ανεδείχθησαν κυπελλούχοι για το 2007 οι ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ μετά τη θριαμβευτική νίκη με σκορ 4-1 επί του φετινού πρωταθλητή ΕΡΜΗ, στον αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή 3 Ιουνίου και ώρα 18:30΄στο γήπεδο PLANET.

Αναμφισβήτητα, η ομάδα του Ο.Α.Σ.Θ. ήταν καλύτερη και άξιζε τον τίτλο αφού απέκλεισε δύο πολύ καλές ομάδες το ΑΧΕΠΑ και τα ΕΛ.ΤΑ. και έφτασε στον τελικό.

Ο αρχηγός της ομάδας Δημήτριος Καρατζώλης τη στιγμή της απονομής του κυπέλλου από τον Οργανωτικό Γραμματέα του Ε.Κ.Θ. κ. Δημήτριο Σαμπάνη.

_

Έκδηλη η ικανοποίηση των ποδοσφαιριστών τη στιγμή που ο αρχηγός τους Δημήτριος Καρατζώλης σηκώνει το κύπελλο.
Ο αρχηγός της ομάδας μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος την προηγούμενη χρονιά ως προπονητής ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα πανευτυχής._
Οι πρεσβευτές των ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ και δημιουργοί των μεγάλων επιτυχιών, από αριστερά προς τα δεξιά, Δημήτριος Καρατζώλης, Θεόδωρος Μήντσιος, Μόσχος Άγγος και Αριστοτέλης Γεροθανάσης έδωσαν τη ψυχή τους και χάρισαν στην ομάδα τους έναν ακόμη τίτλο.
Η συμβολή όλων των παικτών - χωρίς να αδικήσουμε κανέναν - ήταν σημαντική και όλοι μαζί συνέβαλαν στην μεγάλη διάκριση.
Η Διοίκηση είναι αποφασισμένη να φτιάξει την ομάδα μοντέλο στον εργασιακό χώρο που θα αποτελέσει το πρότυπο προς μίμηση.

_Με χαμόγελο καμαρώνει δίπλα στο γιό του ο προπονητής κ. Νικόλαος Χωλίδης που έκανε φοβερή δουλειά όλο το χρόνο, με το πάθος του πολλές φορές να ξεπερνά τα όρια, αλλά η δικαίωση ήρθε με την κατάκτηση του κυπέλλου.
Ακόμη απορεί και φυσικά λυπάται που έχασε το νταμπλ για ένα βαθμό παρότι η ομάδα του ήταν καλύτερη.