ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

Σε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση


Πρωταθλητές χειμώνα 2009 - 2010

Οι Πρωτοπόροι γιόρτασαν τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.Αήττητοι σε εννέα (9) αγώνες και έχοντας μόνο μια (1) ισοπαλία, οι ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ανακηρύχθηκαν πρωταθλητές χειμώνα κατακτώντας την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα συγκεντρώνοντας είκοσι πέντε (25) βαθμούς και σε απόσταση ασφαλείας πέντε (5) βαθμών από το δεύτερο.
Η πλήρως ανανεωμένη ομάδα του Ο.Α.Σ.Θ. πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις στον πρώτο γύρο και έδειξε τη διάθεση ό,τι δεν προτίθεται να παραδώσει τον τίτλο του πρωταθλητή που κατέχει από την περσινή ποδοσφαιρική σεζόν.
Οι αρκετοί τραυματισμοί και η μακρόχρονη απουσία βασικών παικτών, ήταν το μελανό σημείο του πρώτου γύρου καθώς ήταν εμφανής ο προβληματισμός του προπονητή κ. Απόστολου Πέτκου που δεν μπόρεσε να εφαρμόσει πλήρως το πρόγραμμά του.
Παρά τα προβλήματα και τις αντιξοότητες, οι ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ τα πήγαν περίφημα, χωρίς μεγάλη απώλεια βαθμών, με σημαντικό και αξιοπρόσεκτο, το γεγονός ό,τι φέτος η ομάδα παίζει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από κάθε άλλη χρονιά και είναι εμφανές ό,τι θα συνεχίσει έτσι.
Το ενδιαφέρον τους, μετά τη ξεκούραση και την παραμονή περισσότερο χρόνο κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα, εστιάζεται στους αγώνες κυπέλλου που θα διεξαχθούν αμέσως μετά τις γιορτές και πριν την έναρξη του β' γύρου του πρωταθλήματος.


Τίμησαν του παλαίμαχους

Οι παλαίμαχοι ΓΕΡΟΘΑΝΑΣΗΣ, ΖΗΦΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΤΣΙΑΣ, ΠΑΣΠΑΛΤΖΗΣ και ο τέως προπονητής ΖΕΚΚΑΣ με το Γενικό Αρχηγό κ. Δημ. Θεμελή σε αναμνηστική φωτογραφία.Σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Διοίκηση της ομάδας για τους ποδοσφαιριστές, τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009, εν όψει της διακοπής του πρωταθλήματος, λόγω των ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προσκλήθηκαν και παραβρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από την ομάδα έχοντας ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική τους καριέρα.
Η έντονη παρουσία τους με την αναμφισβήτητη προσφορά τους στις επιτυχίες και τις μεγάλες κατακτήσεις της ομάδας, καταγράφηκε στην ιστορία των ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ.
Οι παλαίμαχοι πλέον ποδοσφαιριστές, ΓΕΡΟΘΑΝΑΣΗΣ, ΖΗΦΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΤΣΙΑΣ, ΠΑΣΠΑΛΤΖΗΣ και ο τέως προπονητής ΖΕΚΚΑΣ τίμησαν τη φανέλα των Πρωτοπόρων και έζησαν με την ομάδα όλα τα προηγούμενα χρόνια στιγμές αγωνίας, χαράς και λύπης. Στιγμές σημαντικές, που θα μείνουν χαραγμένες βαθειά στη ψυχή τους και θα θυμούνται με νοσταλγία.
Η Διοίκηση της ομάδας θέλοντας να τιμήσει αυτούς τους ανθρώπους, τους ευχαρίστησε ιδιαίτερα και τους απένειμε αναμνηστικές πλακέτες για την πολύτιμη προσφορά τους στην ομάδα.