ΠΡΩΤΟΠΟΡΟI

Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ. 2005

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ανέλαβε τη Γενική Αρχηγία των "Πρωτοπόρων"

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει, μετά την αποχώρηση του Γενικού Αρχηγού της ομάδας κ. Δημητρίου Θεμελή, με τον μέχρι πρότινος έφορο Μόσχο Άγγο, ο οποίος πήρε το χρίσμα του Γ.Α. από το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού.
Ταυτόχρονα, συμπληρώθηκε το Δ.Σ. της ομάδας με την τοποθέτηση του Σταμάτη Γώτη στη θέση του Έφορου και του Συμεών Παπαδόπουλου στη θέση του Ταμία, ενώ στη θέση του Φροντιστή παρέμεινε ο καταξιωμένος Χαράλαμπος Μουρατίδης.
Τα μέλη της νέας Διοίκησης της ομάδας, θεωρούνται ικανά και κατάλληλα να συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία της μερικώς απερχόμενης Διοίκησης.
Πλούσια τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν το προφίλ του νέου Γενικού Αρχηγού, ο οποίος καλείται πλέον από την κορυφή της πυραμίδας, να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ομάδας με ρεαλισμό και υπευθυνότητα.
Το δύσκολο φορτίο που επωμίζεται ο νέος Γενικός Αρχηγός, θεωρείται από τον ίδιο υποφερτό, με την αστείρευτη ενέργεια και τη δραστηριότητα που τον διακρίνει αλλά και την ανεκτίμητη εμπειρία του επί έξι (6) ολόκληρα χρόνια στο πλευρό του Δημητρίου Θεμελή.
Γνωρίζοντας πολύ καλά το ψυχισμό των ποδοσφαιριστών, που όλα τα χρόνια τον εκλέγαν αρχηγό τους, μπορεί να διαχειριστεί άριστα την κατάσταση.
Με γνώμονα τη σύνεση, την αποφασιστικότητα αλλά πάνω απ όλα την μετριοπάθεια και συναδελφικότητα, ακολουθώντας την τακτική του προκατόχου του, προκαθορίζεται βέβαιη η επιτυχία του με αντίκτυπο τη διατήρηση της ομάδας στη πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.
Με ειλικρίνεια, σεβασμό και αξιοπρέπεια εκατέρωθεν, οι "ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ" θα παραμείνουν άφθαρτοι και η μοναδική, ξεχωριστή ποδοσφαιρική ομάδα σε εργασιακό χώρο.